Καλημέρα σας,
Δυστυχώς το πρώτο μου ποστ δεν είναι και τόσο ευχάριστο για εμένα, αλλά τουλάχιστον ευελπιστώ να βοηθήσω και να βοηθηθώ από κάποιον που θα ήθελε να ταξιδέψει στην Ισπανία.
Λόγω προσωπικού θέματος που προέκυψε την τελευταία στιγμή, αναγκάστηκα να ακυρώσω το ταξίδι μου στην Ισπανία και συνεπώς μου έχουν μείνει τα δωμάτια σε Σεβίλλη, Βαλένθια & Βαρκελώνη. Επιστροφές χρημάτων δεν κάνουν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, συνεπώς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να διατεθούν σε κάποιον άλλο.
Οι τιμές των δωματίων είναι οι παρακάτω:
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
Τάνια.
Δυστυχώς το πρώτο μου ποστ δεν είναι και τόσο ευχάριστο για εμένα, αλλά τουλάχιστον ευελπιστώ να βοηθήσω και να βοηθηθώ από κάποιον που θα ήθελε να ταξιδέψει στην Ισπανία.
Λόγω προσωπικού θέματος που προέκυψε την τελευταία στιγμή, αναγκάστηκα να ακυρώσω το ταξίδι μου στην Ισπανία και συνεπώς μου έχουν μείνει τα δωμάτια σε Σεβίλλη, Βαλένθια & Βαρκελώνη. Επιστροφές χρημάτων δεν κάνουν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, συνεπώς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να διατεθούν σε κάποιον άλλο.
Οι τιμές των δωματίων είναι οι παρακάτω:
- Σεβίλλη, Hotel Don Paco, 13/8 - 15/8, € 149,04, δωμάτιο 2 ατόμων με πρωινό. Τιμή : € 100.
- Βαλένθια, Petit Palace Plaza de la Reina, 15/8 - 17/8, € 197,60, δωμάτιο 2 ατόμων με πρωινό (οι ημερομηνίες μπορούν να αλλαχθούν. Τιμή : € 140.
- Βαρκελώνη, NH Barcelona Eixample, 17/8 - 20/8, € 372,76, δωμάτιο 2 ατόμων με πρωινό. Τιμή : € 320
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
Τάνια.