:-( Από που μπορώ να βρω τα δρομολόγια των τρένων?? Κάποιο χάρτη ίσως για να μπορέσω να δω σε ποιες χώρες να πάω..Τρένα από Ελλάδα προς εξωτερικό δεν υπάρχουν πια.
:-( Από που μπορώ να βρω τα δρομολόγια των τρένων?? Κάποιο χάρτη ίσως για να μπορέσω να δω σε ποιες χώρες να πάω..Τρένα από Ελλάδα προς εξωτερικό δεν υπάρχουν πια.
:-( Από που μπορώ να βρω τα δρομολόγια των τρένων?? Κάποιο χάρτη ίσως για να μπορέσω να δω σε ποιες χώρες να πάω..
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Μόνο να ρωτήσω:Το reservation το κάνεις απευθείας από τους σταθμούς του τρένου που θες; Ή πρέπει να τους κάνω καιρό πριν;Ριξε μια ματια στο θεμα που ειχα γραψει προ 1 χρονου και ειμαι σιγουρος οτι θα σου λυθουν αποριες ... http://www.travelstories.gr/community/threads/Προτυπο-για-interrail.34586/
Εν συντομια,μπορεις να παρεις το εισιτηριο απο τον σταθμο Λαρισης ακομα και 1 μερα πριν το ταξιδι .. Σε αλλα τρενα χρειαζεται reservation σε αλλα πληρωνεις το extra fee και μεσα στο τρενο δεν υπαρχει προβλημα .. Μεσα στην Ιταλια και στην Ισπανια θα ζοριστεις πολυ να βρεις τρενο χωρις να εχει extra fee .. To Ευαγγελιο μου σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι αυτο το site http://hafas.bene-system.com/bin/query.exe/en?ld=atr&L=profi&OK#focus πατας τον προορισμο που θελεις και αν σου λεει subject to compulsory reservation σημαινει οτι πρεπει να πληρωσεις reservation fee (δεν σου λεει ομως την τιμη αυτο πρεπει να το κοιταξεις στο raildude πηγαινοντας στο φορουμ στο τοπικ της αντιστοιχης χωρας που θες να πας)
Οι πολεις και οι χωρες που θα πας ειναι ακριβες και δεν ξερω ποιο εισιτηριο θελεις να παρεις (υποθετω αυτο των 22ημερων γιατι αλλιως δεν βγαινει το προγραμμα) οποτε απο την στιγμη που θα εχεις μεγαλα ταξιδια μπροστα σου φροντισε παντα να εχεις σαντουιτς,νερο,αναψυκτικα κλπ κλπ μαζι σου γιατι στο τρενο μεσα οι τιμες βαρανε .. Κοιτα ολο το τοπικ που σου εστειλα και θα βρεις εχω γραψει τροπο να πας απο Παρισι για Λονδινο και αναποδα χωρις να πληρωσεις το ταχυτατο αλλα πανακριβο Thalys και απο Παρισι για Βαρκελωνη επισης χωρις να πληρωσεις fee .. Και επισης πρωτα πας Βαλενθια και μετα Βαρκελωνη ..