• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βοήθεια για Hotel σε Ρώμη-Μιλάνο!

seadreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Koh Samui
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα τα τροπικα νησιά
Επείδή δεν μου αρέσει να κλέινω στα τυφλά και από τις φώτο των sites που τα παρομοιάζουν όλα όμορφα,θα ήθελα την βοηθειά σας για ξενοδοχεία σε Ρώμη και Μιλάνο.Δεν θέλω και πολύ ακριβά.Γιατί θεωρώ πως πάνε χαμένα τα λεφτά όταν το ξενοδοχείο το θες για να κάνεις ένα μπάνιο και να κοιμηθείς όμορφα μετά από μια εξαντλητική μέρα περιηγήσεων στην πόλη!Είμαι όλος αυτιά(μάτια για την ακρίβεια..) λοιπόν...Α!Και το πρωινό σημαντικό εννοείται!

Σε περίπτωση που παίζει ρόλο η περίοδος,μιλάμε για 22 Μαρτίου και μετά

Ευχαριστώ προκαταβολικά

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Εξαρτάται πόσο οικονομικό το θέλεις..Ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στο Μιλάνο που κλείνω πάντα είναι το www.hotelwindsormilan.com/ ,4αστέρων,αξιοπρεπέστατο και δίπλα σε στάση μετρό..Τώρα όσο αφορά τη Ρώμη ένα οικονομικό,επίσης κοντά σε μετρό είναι το www.hotel-embassy.com/, 3αστέρων...

Last edited by a moderator:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί

seadreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Koh Samui
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα τα τροπικα νησιά

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Επείδή δεν μου αρέσει να κλέινω στα τυφλά και από τις φώτο των sites που τα παρομοιάζουν όλα όμορφα,θα ήθελα την βοηθειά σας για ξενοδοχεία σε Ρώμη και Μιλάνο.Δεν θέλω και πολύ ακριβά.Γιατί θεωρώ πως πάνε χαμένα τα λεφτά όταν το ξενοδοχείο το θες για να κάνεις ένα μπάνιο και να κοιμηθείς όμορφα μετά από μια εξαντλητική μέρα περιηγήσεων στην πόλη!Είμαι όλος αυτιά(μάτια για την ακρίβεια..) λοιπόν...Α!Και το πρωινό σημαντικό εννοείται!

Σε περίπτωση που παίζει ρόλο η περίοδος,μιλάμε για 22 Μαρτίου και μετά

Ευχαριστώ προκαταβολικά
μήπως έχεις ακριβής ημ/νίες για κάθε πόλη?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
για ρώμη πολλές επιλογες συνολική τιμη για τα 2 βράδια για 2 άτομα με πρωινό μπουφέ
από το φθηνότερο στο ακριβότερο
mondial 200e 4*
gioberti 205e 4*
art deco 220e 4*
la griffe 236e 5*
quirinale 251e 4*
αν σηκώνει η τσέπη σου la griffe junior suite 358euro

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ρίξε μια ματιά στο Hotel Serendipity in Rome. Cheap B&B in Rome, Termini Station Rome accommodation and best place to start your vacances in Rome.

Είχα μείνει εκεί πέρυσι και έμεινα ικανοποιημένος! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από πλευράς πολυτέλειας, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο και καθαρό!

Έριξα μια ματιά στο booking.com και υπάρχει προσφορά στα 104 Ευρώ το 2κλινο και για τις δύο βραδιές που ενδιαφέρεσαι (συνολικά).

Liza

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Σευχέλλες
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Liza, το URL δεν είναι διαθέσιμο ποια.Αν θέλεις, γράψε το όνομα του ξενοδοχείου και θα το βρω εγώ το site.Σε ευχαριστώ
Eίναι το nh Giustiniano. Το site ισχύει..:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα