Ισπανία Βοήθεια για ταξίδι στην Τενερίφη

Caty

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα στην παρέα σας!
Τέλη Ιουλίου αναχωρώ με το αγόρι μου για Τενερίφη και θα ήθελα την πολύτιμη Βοήθειά σας!!!!
Πρώτον δεν ξέρουμε σε ποια περιοχή να μείνουμε- και να σημειώσω ότι θα προτιμούσαμε να μην χρειαστεί να νοικιάσουμε αυτοκίνητο. Θα θέλαμε η περιοχή της διαμονής μας να μας παρείχε ωραίες παραλίες και ικανοποιητική βραδινή έξοδο. Η σκέψη μας είναι να μείνουμε στο los cristianos.
Η μετακίνηση από μέρος σε μέρος χωρίς να έχουμε δικό μας όχημα είναι εύκολη στο νησί
Άλλος ένας προβληματισμός είναι όσον αφορά τις πτήσεις. προσγειωνόμαστε στην Μαδρίτη στις 9:30 και επειδή πρόκειται να κλείσουμε άλλο εισιτήριο από Μαδρίτη για Τενερίφη και δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο και εύκολο είναι το αεροδρόμιο της Μαδρίτης θα ήθελα να ρωτήσω τί ώρα πιστεύετε ότι πρέπει να κλείσουμε την αναχώρηση για Τενερίφη. Στις 12 ή στις 15:00;;;;;;;


Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!! :lol:
 

stergios

Member
Μηνύματα
38
Likes
92
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Εμείς πήγαμε πέρυσι στην Τενερίφη.
1. Είναι πολύ φθηνό νησί.
2. Να νοικιάσετε οπωσδήποτε αυτοκίνητο για να γυρίσετε όλο το νησί. Κάθε περιοχή είναι διαφορετική. Να κάνετε τον κύκλο του νησιού και να πάτε και στο Teide. Εμείς πληρώναμε περ. 20,00€ την ημέρα για το αυτοκίνητο, ενώ και η βενζίνη ήταν φθηνή.
3. Το Los Cristianos είναι πολύ τουριστικό- εμένα δεν μου άρεσε. Εκεί θα βρεις και το Siampark (waterpark) όπου περάσαμε ωραία.
4. Εμείς μέναμε στο Puerto de la Cruz και ήταν πολύ ωραία. Μάλιστα ανακάλυψα και ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στο οποίο αξίζει να φας. Λέγεται Tito's Bodeguita και είναι ένα παλιό μοναστήρι. Εξαιρετικό φαγητό.
5. Μην περιμένεις να δεις τίποτα το εξωτικό. Εμάς, οι παραλίες του νησιού δεν μας ενθουσίασαν ιδιαίτερα.
6. Εμείς περάσαμε ωραία, κυρίως γιατί ήταν το γαμήλιο ταξίδι μας και όχι τόσο για τις ομορφιές του νησιού. Παρεπιπτώντος το ταξίδι το είχαμε κερδίσει.
7. Είναι κάτι διαφορετικό σαν νησί και σαν κόσμος. Όλα περιστρέφονται γύρω από τον τουρίστα αλλά με σεβασμό και ποιότητα.
8. Το αεροδρόμιο της Μαδρίτης είναι αρκετά μεγάλο, αλλά νομίζω ότι έως τις 12.00 προλαβαίνεις άνετα.
 

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.299
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
και δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο και εύκολο είναι το αεροδρόμιο της Μαδρίτης θα ήθελα να ρωτήσω τί ώρα πιστεύετε ότι πρέπει να κλείσουμε την αναχώρηση για Τενερίφη. Στις 12 ή στις 15:00;;;;;;;
Το αεροδρόμιο της Μαδρίτης είναι μεγάλο και όχι ιδιαίτερα εύκολο. Αλλά αν προσγειωθεί on time το αεροπλάνο δεν θα έχετε πρόβλημα με την επόμενη πτήση στις 12. Αυτό είναι πάντα ένα ρίσκο.

και να σημειώσω ότι θα προτιμούσαμε να μην χρειαστεί να νοικιάσουμε αυτοκίνητο.
Η μετακίνηση από μέρος σε μέρος χωρίς να έχουμε δικό μας όχημα είναι εύκολη στο νησί
Στην Τενερίφη δεν πήγα. Πήγα Gran Canaria και Lanzarote και εκεί ήταν απαραίτητο το αυτοκίνητο και πολύ φτηνό.
Αν χωράει στο πρόγραμμά σας πάτε και από το Lanzarote. Θέλει 2 γεμάτες μέρες και είναι πολύ όμορφο. Τα καταλύματα και τα αεροπορικά (από Τενερίφη) είναι φτηνά.
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
764
Likes
280
Για το αεροδρομιο της Μαδριτης, σημαντικο ειναι να ελενξεις σε ποιο τερμιναλ φθανεις , και απο ποιο φευγεις. Τα 1-2-3 ειναι μαζι και το 4 ειναι αλλου, βεβαια υπαρχει λεωοφορειο που σε παει δωρεαν, και εχει πολυ συχνα.
 

Caty

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα όσον αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτου. Έστω ότι νοικιάζουμε...θα μπορούμε να βρίσκουμε να παρκάρουμε όταν βγαίνουμε το βράδυ, κυρίως στις πιο τουριστικές περιοχές;
 

stergios

Member
Μηνύματα
38
Likes
92
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Οι πόλεις είναι σχετικά μικρές, οπότε και να χρειαστεί να παρκάρετε δέκα λεπτά πιο μακριά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Ίσα, Ίσα που θα μπορέσετε να ανακαλύψετε και τις πόλεις. Μη φοβάστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Η Τενερίφη έχει φοβερό οδικό δίκτυο (εθνικές οδούς κλπ.). Οι πόλεις συνδέονται με εθνικές οδούς ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
 

anna4

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΤΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
γεια σε ολους!!!!!
και εμεις σχεδιαζουμε με 2 φιλες μου να παμε τενεριφη τον οκτωβρη και ψαχνομαστε γενικως....επειδη εχω αναλαβει την οργανωση βρηκα να μεινουμε στο Los Gigantes (αξιζει?) ή στο Puerto de la Cruz(?)....(διαμερισμα ή ξενοδοχειο???)....για αμαξι να νοικιαζουμε εκ των προτερων η να το κλεισουμε εκει???....και τελος βρηκα να κλεισουμε ξεχωριστες τις πτησεις(?)..αλλα και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.540
Μηνύματα
900.240
Μέλη
39.274
Νεότερο μέλος
sergia35

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom