Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά έχω ξαναοδηγησει αριστερά χωρίς πρόβλημα.Θα ήθελα να προσθέσω και την ανάποδη από εμάς οδήγηση, που για αρκετούς θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή της ενοικίασης αυτοκινήτου.
Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά έχω ξαναοδηγησει αριστερά χωρίς πρόβλημα.Θα ήθελα να προσθέσω και την ανάποδη από εμάς οδήγηση, που για αρκετούς θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή της ενοικίασης αυτοκινήτου.
Δεν ασχολήθηκε κάνεις keep walking!Καλημερα, εχω καποιες αποριες με το τελωνειο. Εχετε φερει μικροπραγματα μαζι απο Ιαπωνια και αντιμετωπισατε καποιο προβλημα στο τελωνειο;
Εμείς κάναμε αλλά δεν μας χρειάστηκε ευτυχώς.Κάνατε ταξιδιωτική ασφάλεια για την Ιαπωνία;
Καλημέρα. Στο τελωνείο εδώ ο υπάλληλος γελώντας μας ρώτησε αν έχουμε να δηλώσουμε τίποτα και αν έχουμε φέρει σπαθιά( μια φίλη είχε φέρει), αλλά δεν προχώρησε σε έλεγχο.Καλημερα, εχω καποιες αποριες με το τελωνειο. Εχετε φερει μικροπραγματα μαζι απο Ιαπωνια και αντιμετωπισατε καποιο προβλημα στο τελωνειο;
Ναι στην interamerican δίνει καλές τιμές.Κάνατε ταξιδιωτική ασφάλεια για την Ιαπωνία;