• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βοήθεια για σύντομη συμπλήρωση ερωτηματολογίου

cold01

New Member
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Η διπλωματική μου αφορά τις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει η χρήση των αυτοκινήτων από τους πελάτες τους, καθώς και η ικανοποίηση αυτών από τα οχήματα και από τις υπηρεσίες των εταιρειών. Για αυτό το λόγο, ετοίμασα ένα μικρό ερωτηματολόγιο, το οποίο σας παρακαλώ πολύ να συμπληρώσετε. Δε χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά, καθώς οι ερωτήσεις είναι σύντομες.

Με ενδιαφέρουν κυρίως άτομα τα οποία έχουν ενοικιάσει αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, για αυτό θεωρώ τη συμβολή των μελών του φόρουμ εξαιρετικά σημαντική. Παρόλα αυτά δεν αποκλείονται όσοι έχουν ενοικιάσει αυτοκίνητο για άλλους λόγους (πχ επαγγελματικό ταξίδι).
Δεν υπάρχει πρόβλημα αν το αυτοκίνητο έχει ενοικιαστεί στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.

Ευχαριστώ.

Το ερωτηματολόγιο στα ελληνικά: https://www.surveymonkey.com/s/9QWH29P
Το ερωτηματολόγιο στα αγγλικά: https://www.surveymonkey.com/s/VH8SB5P

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
ΟΚ και απο εμένα. Καλή επιτυχία στη διπλωματική σου.

cold01

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας :D
@Defkalion Οργάνωσης και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων και η διπλωματική αφορά τις υπηρεσίες που λαμβάνουν οι πελάτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Έχω αρχίσει να βγάζω κάποια συμπεράσματα, αλλά είναι μικρό ακόμα το δείγμα. Θα σας παρουσιάσω κάποια συμπεράσματα, αν σας ενδιαφέρουν, όταν είναι έτοιμα

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Το συμπλήρωσα κι εγώ.
Καλή επιτυχία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ