manelaki
Member
traveller δε σε φωναξε κανεις.... δωσε εσυ προτασεις παντα "οικονομικες" να ευθημισουμε βραδιατικο...
Κοιτάξτε σ όποιο μέρος έχω πάει το προτείνω ή αποτρέπω τον άλλο αιτιολογημένα (αν κ αυτά είναι υποκειμενικά!). Κ στο Αγκίστρι πήγα, κ στην Αίγινα κ στην Άνδρο κ στη Σανορίνη. Είπα π μ άρεσε κ π όχι! Από όσα ανέφερα μόνο Σύρο δν πήγα, αλλά επειδή οι λοιπές Κυκλάδες π όντως έχω επισκεφτεί πέφτουν κάπως μακριά, κ επειδή το 'χω ψάξει πολύ τ θέμα αλλά κ άκουσα πολλά για τη Σύρο, είδα φωτό, βίντεο κτλ, σε σχέση με την Άνδρο π επισκέφτηκα φαίνεται πολύ πιο ρομαντική. Α, κ συνήθως έκεί π πιστεύω ότι θ μαρέσει πηγαίνω κ σχεδόν πάντα μαρέσει πράγματι τελικά! Για τα περαιτέρω περί Σύρου αφού την επισκεφτώ...Υ.Γ.2 Γουστάρω elena... έχει άποψη η κοπέλα και την υποστηρίζει...
Τελικά το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα σε Άνδρο (Χώρα λέτε να μείνω ε; Το ξεχνάμε δλδ το Μπατσί,ε; Χώρα βρήκα Ιρώ Σουίτες 350 ευρώ και ξενοδοχείο Αίγλη, ένα ωραίο κλασικό 270 ευρώ).
Στην τελική αν τελικά πάμε Άνδρο παίρνουμε ταξί και ούτε γουρούνες ούτε αμάξι... Πόσο να χει το ταξί στην Άνδρο...;! Δε νομίζω να ναι ακριβά.
Αλλιώς Σπέτσες είμαι ανάμεσα στο Zoe Club 585 ευρώ και Economou Mansion 465 ευρώ... Τσιμπιμένα πολύ και τα δύο αλλά ποιότητα!
Υ.Γ. Παιδιά πολύ κουραστικό να ψάχνεις κάτι οικονομικό για να κλείσεις! Ευτυχώς που χω και σας!