• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βοήθεια για εξωτερικό

aliki97

New Member
Καλησπέρα! Αρχικά χρόνια πολλά για τα δέκα χρόνια του forum. Εγώ το ανακάλυψα εδώ και ένα εξάμηνο και με έχετε βοηθήσει πολύ και σε ένα ταξίδι που έκανα το Μάιο στη Νάπολη και στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Αποφάσισα λοιπόν να γραφτώ για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Ελπίζω να γράφω και στο σωστό μέρος γιατί δεν είμαι εξοικειωμένη με τους κανόνες ακόμα..
Έχει βγάλει προσφορά η aegean και βρίσκω εισιτήρια για 19-22 ή 26-29 Νοεμβρίου σε :
1) Κοπεγχάγη 110 ευρώ
2) Μόναχο 100 ευρώ
3) Στρασβούργο 150 ευρώ
Επίσης με Ryanair με 40!! ευρώ Βαρσοβία , Βουδαπέστη και Βερολίνο.

Είναι όλα μέρη που θέλω να επισκεφτώ και οι προβληματισμοί μου είναι το κρύο και το σκοτάδι λόγω χειμώνα,καθώς και το κόστος διαμονής και γνκ τα έξοδα(διατροφή,μουσεία,μεταφορικά). Να προσθέσω πως το ταξίδι θα το πραγματοποιήσω με το αγόρι μου και το budget είναι γύρω στα 500+ ευρώ το άτομο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Κοπεγχάγη πολύ ακριβή. Το Μοναχο μου άρεσε αρκετα με το πραγματικά τεράστιο παρκο στο κέντρο της πολης. Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες για Βαρσοβία και Βουδαπέστη. Προτείνω και Πράγα αν δεν εχετε παει.

paefstra

Member
Αν φοβάσαι ότι οποιοσδήποτε βόρειος προορισμός θα "καεί" κάτω από συνθήκες κρύου και μικρής διάρκειας μέρας, κάψε τον φθηνότερο.
Προτείνω Βαρσοβία που θα σου στοιχίσει τα μισά με το ζόρι και κράτα τα ρέστα για το καλοκαίρι για ακριβότερο προορισμό με τεράστιες μέρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα