Καλησπέρα! Αρχικά χρόνια πολλά για τα δέκα χρόνια του forum. Εγώ το ανακάλυψα εδώ και ένα εξάμηνο και με έχετε βοηθήσει πολύ και σε ένα ταξίδι που έκανα το Μάιο στη Νάπολη και στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Αποφάσισα λοιπόν να γραφτώ για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Ελπίζω να γράφω και στο σωστό μέρος γιατί δεν είμαι εξοικειωμένη με τους κανόνες ακόμα..
Έχει βγάλει προσφορά η aegean και βρίσκω εισιτήρια για 19-22 ή 26-29 Νοεμβρίου σε :
1) Κοπεγχάγη 110 ευρώ
2) Μόναχο 100 ευρώ
3) Στρασβούργο 150 ευρώ
Επίσης με Ryanair με 40!! ευρώ Βαρσοβία , Βουδαπέστη και Βερολίνο.
Είναι όλα μέρη που θέλω να επισκεφτώ και οι προβληματισμοί μου είναι το κρύο και το σκοτάδι λόγω χειμώνα,καθώς και το κόστος διαμονής και γνκ τα έξοδα(διατροφή,μουσεία,μεταφορικά). Να προσθέσω πως το ταξίδι θα το πραγματοποιήσω με το αγόρι μου και το budget είναι γύρω στα 500+ ευρώ το άτομο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Έχει βγάλει προσφορά η aegean και βρίσκω εισιτήρια για 19-22 ή 26-29 Νοεμβρίου σε :
1) Κοπεγχάγη 110 ευρώ
2) Μόναχο 100 ευρώ
3) Στρασβούργο 150 ευρώ
Επίσης με Ryanair με 40!! ευρώ Βαρσοβία , Βουδαπέστη και Βερολίνο.
Είναι όλα μέρη που θέλω να επισκεφτώ και οι προβληματισμοί μου είναι το κρύο και το σκοτάδι λόγω χειμώνα,καθώς και το κόστος διαμονής και γνκ τα έξοδα(διατροφή,μουσεία,μεταφορικά). Να προσθέσω πως το ταξίδι θα το πραγματοποιήσω με το αγόρι μου και το budget είναι γύρω στα 500+ ευρώ το άτομο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!