katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Ετοιμάσου να απορρίψεις πάρα πολλά νησιά για τα μελλοντικά σου ταξίδια. Δρομολόγια το βράδυ, πόσο μάλλον μέχρι αργά, έχουν μόνο τα πολύ τουριστικά νησιά των Κυκλάδων. Στα υπόλοιπα προσαρμοζόμαστε...Καλησπέρα... τελικά, μετά απο αλεπάλληλα τηλεφωνήματα στο ΚΤΕΛ Σάμου, δέησαν και σήκωσαν το κινητό για να μου πούν ότι την Κυριακή δεν υπάρχει ανταπόκριση με το καράβι με τα λεοφωρεία τους κι εκτός αυτού, με μια ποιό προσεκτική ματιά στα δρομολόγια, διαπίστωσα ότι όλλα τους τα δρομολόγια σταματούν και μετά της 5:30' το απόγευμα δεν κουνιέται φύλλο...!!! Πολύ φοβάμαι ότι τα βράδια θα εγκλωβιστώ στο Καρλόβασι και δε θα μπορώ να πάω πουθενά, έτσι για αλλαγή... Ήταν δηλαδή τόσο δύσκολο να είχαν κάποια δρομολόγια 6, 7 η 8 η ώρα για Βαθύ η Πυθαγόριο και επιστροφή 10-11 το βράδυ;;; Ο κόσμος που πάει διακοπές, θέλει να μετακινείται και το βράδυ, για τη βόλτα του, δεν είναι μόνο το πρωί να πάμε στίς παραλίες...!!! Πήγα και πέρυσι σε ένα άλλο νησί, θα το πω: στην Αμοργό και ενώ έμενα σε ένα ορεινό χωρίο, τη Λαγκάδα (όποιος έχει πάει Αμοργό γνωρίζει), ήμουνα χωρίς αυτοκίνητο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, είχε λεοφωρεία να μετακινηθείς μέχρι της 11:30' το βράδυ, για τους οδηγούς να πω;;; Που ΤΣΑΚΙΖΟΤΑΝ να σε εξηπηρετήσουν, που σε κάθε ερώτηση, σου είχαν αμέσως την απάντηση η τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολούσε σχετικά με τη μετακίνηση σου;;; Στη Σάμο μόνο μέχρι Παρασκευή ισχύουν τα δρομολόγια, Σάββατο υπολειτουργούν & Κυριακές τίποτα, απλά ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!! Και την έχουν κι έυκολη την απάντηση, οι απο του ΚΤΕΛ έως και οι του Ξενοδοχείου: "Πάρτε Ταξί", για να με γδάρει το ταξί διότι δεν είναι 5' η απόσταση Βαθύ - Καρλόβασι... και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουν οι ταρίφες στα νησιά. Κρίμα, πλήρης απογοήτευση, με έχουν χαλάσει απο τώρα, πρίν κάν να πάω τη διάθεση μου και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αυτό μετράει στα ΜΕΙΟΝ τους, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι όπου ακούσω ότι κάποιος είναι να πάει Σάμο όλλά αυτά, θα τα μεταφέρω, όπως τα βίωσα εγώ, μπάς κι αλλάξει γνώμη και πάει πουθενά αλλού, Δόξα τω Θεό, νησιά έχουμε πολλά και μακάρι να είχα κι εγώ τη δυνατότητα να σχεδίαζα της φετινές μου διακοπές σε άλλη βάση φέτος αλλά το θέμα είναι ότι συνδιάζω της διακοπές με κάτι άλλο που θα συμβεί εκεί φέτος & δεν έχω δυνατότητα επιλογής, αλλά τώρα πλέον, έχουν γνώση οι φύλακες & αυτή τη γνώση, θα τη μεταφέρουν κι αλλού... Καλό σας βράδυ.