billkozani
Member
Γεια σας ταξιδεύω αρχές του μήνα στο Ζάγκρεμπ? Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας,πως σας φανηκε,τι σας έκανε εντύπωση η κάποιο σημείο να δω ,κάποιο μαγαζί, κάποιο αξιοθέατο?Θα κάτσω 3 νύχτες..Σας ευχαριστώ..!!!!!
Μου φάνηκε ωραιότατο για 3 νύχτες στο χαλαρό, μπορείς όμως να το συνδυάσεις και με Λουμπλιάνα όπως κάνουν οι περισσότεροι.Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας,πως σας φανηκε,τι σας έκανε εντύπωση η κάποιο σημείο να δω ,κάποιο μαγαζί, κάποιο αξιοθέατο?Θα κάτσω 3 νύχτες..Σας ευχαριστώ..!!!!!
Τους νεοναζι καλο ειναι να τους αποφευγουμε σε καθε χωρα.Επειδή έχουμε προγραμματίσει ταξίδι στο Ζάγκρεμπ τον επόμενο μήνα,έχει πάει κανένας εκεί μετά από τα πρόσφατα γεγονότα με τους χούλιγκανς;Μήπως αντιμετωπίσουμε κανα θέμα επειδή είμαστε Έλληνες;Η μάνα μου μόνο που δεν λιποθύμησε όταν της είπα ότι θα πάμε στο Ζάγκρεμπ
Δε μου χει τύχει ευτυχώς κανένα περιστατικό, ωστόσο επειδή μιλάμε για Βαλκάνια και τέτοιες καταστάσεις παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Δεν ανοίγουμε κουβέντα για οπαδικά ζητήματα, δεν έχουμε ιδέα από ποδόσφαιρο, δε φοράμε κάτι που να χει σχέση με ομάδα και μπορεί να προκαλέσει, έχουμε το νου μας για το που βρισκόμαστε. Όλα θα πάνε καλά.Επειδή έχουμε προγραμματίσει ταξίδι στο Ζάγκρεμπ τον επόμενο μήνα,έχει πάει κανένας εκεί μετά από τα πρόσφατα γεγονότα με τους χούλιγκανς;Μήπως αντιμετωπίσουμε κανα θέμα επειδή είμαστε Έλληνες;Η μάνα μου μόνο που δεν λιποθύμησε όταν της είπα ότι θα πάμε στο Ζάγκρεμπ
Είχα μείνει στο Swanky Mint, σε ιδανική κατ' εμέ τοποθεσία στο κέντρο. Hostel αλλά και με ιδιωτικά δωμάτια, καθώς και πολύ ωραίο πρωινό.Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε επισκεφτεί το κέντρο του Ζάγκρεμπ και αν γνωρίζετε καλά και οικονομικά ξενοδοχεία ή κάποιο πολύ καλό hostel. Θέλω να είναι καθαρό και να βρίσκεται σε καλη τοποθεσια. Αν έχετε κάποια πρόταση, θα χαρώ πολύ να την ακούσω!Επίσης, αν γνωρίζετε όμορφα και φθηνά μέρη με καλό φαγητό στο Ζάγκρεμπ, θα με ενδιέφεραν πολύ οι προτάσεις σας! Ευχαριστώ!
Tia Apartments, καρακεντρικο και σε πολυ καλη τιμη.Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε επισκεφτεί το κέντρο του Ζάγκρεμπ και αν γνωρίζετε καλά και οικονομικά ξενοδοχεία ή κάποιο πολύ καλό hostel. Θέλω να είναι καθαρό και να βρίσκεται σε καλη τοποθεσια. Αν έχετε κάποια πρόταση, θα χαρώ πολύ να την ακούσω!Επίσης, αν γνωρίζετε όμορφα και φθηνά μέρη με καλό φαγητό στο Ζάγκρεμπ, θα με ενδιέφεραν πολύ οι προτάσεις σας! Ευχαριστώ!
EYXAΡΙΣΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΝαι, πετάει η Aegean. Εναλλακτικά με Ryan από Θεσσαλονίκη.