Κοίτα, εγώ δε μετάνιωσα που πήγα! Περίμενα όμως κάτι καλύτερο! Αν αφιερώσετε πάντως πάνω από 1.5-2 μέρες στην πόλη και εξαντλήσετε τα βασικά αξιοθέατα νομίζω αξίζει.1) η ξενάγηση στην Υπόγεια Πόλη του Εδιμβούργου έχει ενδιαφέρον??
Δεν είμαι σίγουρη αν θα υπάρχει διαφορά στην τιμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πριν τις 9 το πρωί τα σιδηροδρομικά είναι πολύ πιο ακριβά από ότι είναι μετά. Οπότε μην ξεκινήσετε πρωί-πρωί. Τα εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων είναι ούτως ή άλλως φτηνά.2) τα εισιτήρια για μια ημερήσια εκδρομή στη Γλασκώβη να τα κλείσω από τώρα (25 μέρες πριν).?? έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή ή να τα πάρω πριν ξεκινήσω?
Καλά, μην φανταστείς! Σε πολλά σημεία η διαδρομή είναι πανομοιότυπη. Δηλ. αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε πριν τις 9 για μένα δεν αξίζει να πάρετε τραίνο, η διαδρομή δεν έχει κάτι τόσο αξιοσημείωτο που να δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή. Το μόνο αρνητικό με τα υπεραστικά είναι η κίνηση που ενδέχεται να συναντήσετε στις εισόδους/εξόδους των πόλεων τις ώρες που ο κόσμος πάει στη δουλειά του ή σε κάποιο ιδιαίτερο γεγονός (αν ας πούμε παίζει η Εθνική Σκωτίας-τραυματική εμπειρία! ).λογικά όμως η διαδρομή με τρένο θα έχει περισσότερες εικόνες από την ύπαιθρο?? έτσι δεν είναι??
Καλησπέρα,Καμία βοήθεια;;;
όχι να πάτε Δεκέμβρη να δείτε και στολισμένη την πόλη λόγω Χριστουγέννων, Christmas Market κτλ κτλΟχι..τα 150-200 ειναι για 1 ατομο και ειναι μονο για καθημερινά εξοδα +φαγητό..
Πιστεύεις θα ηταν καλύτερα για αρχες Φλεβάρη;
Ψάξε να βρείς κατάλυμα σε Hostels. Εκεί διαμένουν πολλοί φοιτητές. Πιστεύω θα βρείς, και σε καλές τιμές.Οχι..τα 150-200 ειναι για 1 ατομο και ειναι μονο για καθημερινά εξοδα +φαγητό..
Πιστεύεις θα ηταν καλύτερα για αρχες Φλεβάρη;
Εγώ στο Εδιμβούργο θα πήγαινα, ακόμα και αν ήταν να μείνω νηστική τέσσερις μέρεςόχι να πάτε Δεκέμβρη να δείτε και στολισμένη την πόλη λόγω Χριστουγέννων, Christmas Market κτλ κτλ
Ναι χιλιομετρικά βγαίνουν οι αποστάσεις με αρκετές στάσεις, αλλά θα πρέπει να διαλέξεις τι θα δείς. Κατα μήκος αυτών των διαδρομών δεν μπορείς να δείς τα πάντα, γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που μπορείς να δείς και να κάνεις. Διαλέξτε τι θα σας άρεσε να δείτε περισσότερο. Επίσης είναι κουραστικές διαδρομές αν τις κάνει μόνος του ένας μόνο οδηγός!Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης .χιλιομετρικα οι αποστασεις μπορουν να καλυφθουν με προιποθεση να μπορεσουμε να χαρουμε κ τα τοπια με καποιες στασεις.κ στο εδιμβουργο φτανουνε οι 2 μερες η χρειαζετε παραπανω?σημειωτεων οτι το μαιο απο οσο ειδα νυχτωνει στις 10 το βραδυ...
Σε αυτή τη μέρα είναι λάθος η προσθήκη της Γλασκώβης! Δεν θα δείτε απολύτως τίποτα, θα χάσετε χρόνο για να μπείτε και να βγείτε απο τη πόλη και η Γλασκώβη αποτελεί απο μόνη της έναν προορισμό!επομενη μερα φορτ γουιλιαμσς glencoe λοχ λομοντ γλασκωβη κ διανυκτερευση εδιμβουργο .
Αν νοικιάσετε αυτόματο, θα είναι πάρα πολύ εύκολο. Το οτι οδηγάς δεξιοτίμονο αυτοκίνητο βοηθάει στο να οδηγείς αριστερά. Για να το πώ πιο απλά, αφού θα οδηγείς σε "ανάποδη" λωρίδα βοηθάει οτι θα κάθεσαι σε "ανάποδη" θέση στο όχημα! Σαν οδηγός πρέπει να βρίσκεσαι στη εσωτερική πλευρά του δρόμου και όταν κάθεσαι ανάποδα σε ανάποδη οδήγηση αυτό βγαίνει αβίαστα και χωρίς πολύ σκέψη! Όλα αυτά, όταν είσαι έμπειρος οδηγός. Αν το όχημα έχει ταχύτητες τότε χρειάζεται μία παραπάνω προσοχή, γιατί οι ταχύτητες έχουν την ίδια φορά με τα αριστεροτίμονα οχήματα. Σε γενικές γραμμές δεν είναι και καμια πυρηνική επιστήμη!διπλωμα εχουμε οι τρεις αλλα κανενας δεν εχει οδηγησει δεξιοτιμονο..οποτε θα ειναι ευκολο σαν οδηγηση?