συγγνωμη που ρωταω, ΄΄ Get four days’ travel over eight consecutive days for £89.'' Αυτο σημαινει οτι το εισητηριο εχει μεν διαρκεια 8 μερες , αλλα μπορω να ταξιδευω μονο τις 4. Δεν μπορω να το χρησιμοποιω και τις 8 μερες. Φανταζομαι αυτο εννοει.
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πρεπει να κανεις τις διαδρομες των 4 ημερων εντος 8 συνεχομενων (ημερολογιακων) ημερων.συγγνωμη που ρωταω, ΄΄ Get four days’ travel over eight consecutive days for £89.'' Αυτο σημαινει οτι το εισητηριο εχει μεν διαρκεια 8 μερες , αλλα μπορω να ταξιδευω μονο τις 4. Δεν μπορω να το χρησιμοποιω και τις 8 μερες. Φανταζομαι αυτο εννοει.
Ναι, αυτό σημαίνει με 189 λίρες έχεις απεριόριστα τρένα για 8 ημέρες μέσα σε 15 ημέρες. Αν έχεις μια railcard που κάνει 30 λίρες το πάσο αυτό στοιχίζει λιγότερο. Στο παρελθόν μπορούσες να αγοράσεις railcard μόνο αν έμενες στο Η. Β. αλλά αυτό δεν ισχύει πια. Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες και εδώ Guide to train travel in Britain | Train times, fares, how to buy UK train tickets. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σάιτ για ταξίδια με τρένο.Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το ειχα δει και πριν αυτο αλλα χανομαι εντελως. Με 189 λιρες δηλαδη εχω απεριοριστα τρενα? Αρα η railcard μετα τι μου χρειαζεται?
Πριν καποια χρονια ειχα παει σε αυτο Deanston Distillery - Highland Single Malt Scotch WhiskyΚαλησπέρα παιδιά,
καθώς πλησιάζει το ταξίδι μας στην Σκωτία θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο τουρ σε αποστακτήριο που να έχει νορμάλ τιμη και να το προτείνετε! Ευχαριστώ!