thalia tsif
Member
Κ εγώ σε Travelodge 1'2 xlm εκτός κέντρου κ ήταν εξαιρετικό.. κ η τιμή βατή...
Στη νέα πόλη καλύτερα. Αλλά και στην παλιά καλά είναι.Για ξενοδοχείο να κοιτάξω γύρω από την παλιά πόλη;
Να κάτσετε να ευχαστηθείτε το υπέροχο Εδιμβούργο. Αν θέλετε οπωσδήποτε να πάτε κάπου αλλού μία πρόταση είναι το St. Andrews ή το Stirling με προσωπική προτίμηση στο St. Andrews.Καλημερα σε ολους, φευγουμε για Εδιμβουργο τελος του μηνα για 4 μερες. Η πτηση αναχωρησης ειναι βεβαια πρωινη οπως ομως και η τελευταια στις 11.00 το πρωι. Αρα 3 ολοκληρες μερες. Ευτυχως ειχα κλεισει ξενοδοχειο κεντρικο διπλα απο το σταθμο Waverley εδω και 6 μηνες γιατι οπως βλεπω τις τιμες τωρα εχουν αυξηθει 30%. Οποτε κινουμαστε ευκολα στο κεντρο. Τι προτεινετε; μας βγαινει να κανουμε καποια εκδρομη να παρουμε λιγες εικονες απο Xάιλαντς; ή να επισκεφτουμε Γλασκωβη;
Καλημερα σε ολους, φευγουμε για Εδιμβουργο τελος του μηνα για 4 μερες. Η πτηση αναχωρησης ειναι βεβαια πρωινη οπως ομως και η τελευταια στις 11.00 το πρωι. Αρα 3 ολοκληρες μερες. Ευτυχως ειχα κλεισει ξενοδοχειο κεντρικο διπλα απο το σταθμο Waverley εδω και 6 μηνες γιατι οπως βλεπω τις τιμες τωρα εχουν αυξηθει 30%. Οποτε κινουμαστε ευκολα στο κεντρο. Τι προτεινετε; μας βγαινει να κανουμε καποια εκδρομη να παρουμε λιγες εικονες απο Xάιλαντς; ή να επισκεφτουμε Γλασκωβη;
Πρώτα απ´ όλα καλά να περάσετε !Να κάτσετε να ευχαστηθείτε το υπέροχο Εδιμβούργο. Αν θέλετε οπωσδήποτε να πάτε κάπου αλλού μία πρόταση είναι το St. Andrews ή το Stirling με προσωπική προτίμηση στο St. Andrews.
Ημερήσια στα highlands δεν γίνεται.
Εμείς με αντίστοιχες περίπου μέρες, είχαμε κάνει μια ημερήσια Loch Lomond, Stirling Castle & the Kelpies | Timberbush Tours (timberbush-tours.co.uk) για να πάρουμε μια ιδέα. Τρομερά κουραστικό δεν ήταν, αλλά έχε υπόψη σου ότι οι περισσότερες ώρες ήταν στον δρόμο παρά στις στάσεις. Πήραμε μια ιδέα από την φύση, αλλά νομίζω ότι γενικα θέλει χρόνο, οπότε δεν είμαι 100% σίγουρη ότι θα την σύστηνα.Καλημερα σε ολους, φευγουμε για Εδιμβουργο τελος του μηνα για 4 μερες. Η πτηση αναχωρησης ειναι βεβαια πρωινη οπως ομως και η τελευταια στις 11.00 το πρωι. Αρα 3 ολοκληρες μερες. Ευτυχως ειχα κλεισει ξενοδοχειο κεντρικο διπλα απο το σταθμο Waverley εδω και 6 μηνες γιατι οπως βλεπω τις τιμες τωρα εχουν αυξηθει 30%. Οποτε κινουμαστε ευκολα στο κεντρο. Τι προτεινετε; μας βγαινει να κανουμε καποια εκδρομη να παρουμε λιγες εικονες απο Xάιλαντς; ή να επισκεφτουμε Γλασκωβη;
Επειδη οτι κ να σου πουμε θα το κανεις, τουλαχιστον δες αν υπαρχει καποια εκδρομη που να συμπεριλαμβανει και το Glenfinnan.Καλησπερα και Καλη Ανασταση, ναι το καταλαβα μου ειπατε για 3 μερες στο Εδιμβουργο να μην βαλω εκδρομη, αλλα το επιμονο κεφαλι μου θελει να ρωτησει παλι. Βρηκα αυτην την περιπτωση, αξιζει;;; Loch Ness Tours From Edinburgh | 1-Day Scottish Highlands Tour
΄Οχι.Θέλει διαβατήριο.Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω μόνο αν μπορείς να πας Εδιμβούργο με ταυτοτητα μόνο?