tol_pap
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγγλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Δυστυχώς πήγα αυθημερόν dinant & namur οπότε έφαγα στο πόδι. Το σπήλαιο είναι επιβλητικό καθώς εχουν άλλη φιλοσοφία. Καταστρέφουν για να γίνει επισκεψιμο και έχει ένα είδος διαφανου σταλαγμίτη μοναδικό σχετικά. Εγώ πέρασα καλά. Τσέκαρε κάποιο βίντεο θα βρεις στο youtube.Θα είμαι και εγώ για 8 μέρες στο Βέλγιο την περιοδο των Χριστουγέννων και λέω να κάνω κάποιες ημερήσιες εκδρομές. Εχω πάει πολλές φορές στις Βρυξέλλες (4), Μπρυζ (2), Γάνδη (2) και Αμβέρσα (1) αλλά θα ξαναπάω να τις δω και στολισμένες με τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους γιατί ο στόχος μας είναι να τις δούμε γιορτινές!
Προβληματίστηκα για τη Ναμούρ και θα την ψάξω. Στην Dinant αξιζει λες και το σπήλαιο με τους σταλακτίτες ή θα είναι μία από τα ίδια γιατί έχω δει όλα τα μεγάλα σπήλαια της Ελλάδας;
Εάν έχεις και μια πρόταση για καλό φαγητό σε αυτές τις 2 πόλεις θα το εκτιμούσα πολύ!
Επίσης, σκεφτόμασταν το Μάστριχτ και Λουβέν για ημερήσια εκδρομή. Έχεις κάποια άλλη πρόταση για ημερήσια εκδρομή σε απόσταση όχι πάνω από 2 ώρες οδήγηση;
Για Οστάνδη δεν ενδιαφέρομαι και την Λίλ ίσως την δω σε άλλο ταξίδι.
Στο Λουξεμβούργο θα μπορούσες να πας.
Επίσης αν πας μααστριχ μπορείς να πας στην ίδια εκδρομή και στο ααχεν την πρωτεύουσα του Καρλομαγνου.
Το Λουβεν αξίζει για έναν καφέ.
Το Μεχελεν επίσης γραφικό.
Τέλος μπορείς να πας αρδενες.