stefanos80
Member
καλησπέρα σε όλους. 27/2 - 1/3 θα είμαι Βρυξέλλες για επαγγελματικό ταξίδι αλλά αποφασίσαμε να έρθει μαζί μου και η γυναίκα μου οπότε πρέπει να το συνδυάσουμε. θα ήθελα τη βοήθειά σας στα παρακάτω:
1. Υπάρχει λεωφορείο, μετρό, τρένο από το αεροδρόμιο προς το κέντρο, πόσο κοστίζει και πόση ώρα κάνει? υπάρχει άρεγε η δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης εισητηρίου για να μην μένουμε στην ουρά?
2. Υπάρχει flat rate σε περίπτωση που επιλέξουμε να πάρουμε ταξί?
3. αποφασίσαμε να βρούμε ξενοδοχείο κοντά στην Grande Place γιατί η γυναίκα μου θα είναι πολλές ώρες μόνη οπότε να υπάρχει η δυνατότητα να κάνει μόνη της βολτες. Εχετε να προτείνετε κανένα ξενοδοχείο με 110-120? τη βραδιά?
4. έχουμε προτάσεις για φαγητό / ποτό?
5. ποιό μουσείο αξίζει να επισκεφτεί κανείς στις Βρυξέλλες?
6. γνωρίζουμε πόσο κοστίζει το εισητήριο του μετρό για μετακινήσεις εντός πόλης?
ευχαριστώ πολύ
1. Υπάρχει λεωφορείο, μετρό, τρένο από το αεροδρόμιο προς το κέντρο, πόσο κοστίζει και πόση ώρα κάνει? υπάρχει άρεγε η δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης εισητηρίου για να μην μένουμε στην ουρά?
2. Υπάρχει flat rate σε περίπτωση που επιλέξουμε να πάρουμε ταξί?
3. αποφασίσαμε να βρούμε ξενοδοχείο κοντά στην Grande Place γιατί η γυναίκα μου θα είναι πολλές ώρες μόνη οπότε να υπάρχει η δυνατότητα να κάνει μόνη της βολτες. Εχετε να προτείνετε κανένα ξενοδοχείο με 110-120? τη βραδιά?
4. έχουμε προτάσεις για φαγητό / ποτό?
5. ποιό μουσείο αξίζει να επισκεφτεί κανείς στις Βρυξέλλες?
6. γνωρίζουμε πόσο κοστίζει το εισητήριο του μετρό για μετακινήσεις εντός πόλης?
ευχαριστώ πολύ