Budapest Luxury Apartments, Βουδαπέστη, Ουγγαρία Διαμέρισμα στο κέντρο μια ανάσα απ' όλα. Αμάξι δε νομίζω να σε βολέψει, όπως ήδη σου έχουν πει, ΜΜΜ και σε κάποιες περιπτώσεις ταξί.Καλημέρα σε όλους. Επειδή θα παω Βουδαπέστη πρώτη φορά με την γυναίκα και τα 2 παιδιά μας ετών 6 το ενα και 8 μηνών το άλλο ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν αξίζει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο- πόσο εύκολη είναι η μετακίνηση προς τα μέρη όπου βρίσκονται κυρίως τα τουριστικά αλλα και το παρκάρισμα εκεί. Και επίσης αν μπορείτε να αναφέρετε περιοχές που είναι καλό να μείνουμε για να μην χρειαζόμαστε μεγάλες αποστάσεις να διανύσουμε καθε φορά. Αλήθεια αξίζει Airbnb ή να παμε σε ξενοδοχείο? Γτ Λίγο που έριξα μια ματιά πολύ ακριβά μου φάνηκαν τα airbnb. Ευχαριστώ πολύ!
Αεροδρόμιο προς Κέντρο, με βανακι γύρω στα 30 ευρώ. Το μισθωνετε από το γκισέ στο αεροδρόμιο.Καλημέρα σε όλους. Επειδή θα παω Βουδαπέστη πρώτη φορά με την γυναίκα και τα 2 παιδιά μας ετών 6 το ενα και 8 μηνών το άλλο ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν αξίζει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο- πόσο εύκολη είναι η μετακίνηση προς τα μέρη όπου βρίσκονται κυρίως τα τουριστικά αλλα και το παρκάρισμα εκεί όπως επίσης 100€ μεταφορά από αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης πολλά δεν είναι?
. Και επίσης αν μπορείτε να αναφέρετε περιοχές που είναι καλό να μείνουμε για να μην χρειαζόμαστε μεγάλες αποστάσεις να διανύσουμε καθε φορά. Αλήθεια αξίζει Airbnb ή να παμε σε ξενοδοχείο? Γτ Λίγο που έριξα μια ματιά πολύ ακριβά μου φάνηκαν τα airbnb. Ευχαριστώ πολύ!
Το απλο ταξί νομίζω πως είναι λιγότερο. Εγώ είχα κλείσει μεσω booking στα 22ε/ διαδρομη.Αεροδρόμιο προς Κέντρο, με βανακι γύρω στα 30 ευρώ. Το μισθωνετε από το γκισέ στο αεροδρόμιο.
Ψαξε κοντα στη σταση του μετρο Astoria.....κεντρικο σημειο με τα μεσα συγκοινωνιας κοντα σουευχαριστω πολυ. Τι περιοχες προτείνετε να ψαξω ειτε για ξενοδοχειο ειτε για airbnb?
Μια χαρά είναι και τον Γενάρη και πιο οικονομική!Χαίρεται! Είμαι νέα στο forum εδώ αλλά χαίρομαι αρκεταααα για την εύρεση του. Ήθελα να ρωτήσω, θέλει η οικογένεια μου να πάμε ταξίδι Βουδαπέστη τον Ιανουάριο γιατί τον Δεκέμβρη (που προτιμούσα εγώ) έχουν μια οικογενειακή υποχρέωση και δεν μπορούν. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1. Να πάω μαζί τους τον Ιανουάριο ή να προτιμήσω την Βουδαπέστη Χριστούγεννα στολισμένη του χρόνου;
Ευχαριστώ εκ των προτερωωων
Δεν θα χάσω όμως το πικ της Βουδαπέστη που είναι Χριστουγεννιάτικο ;Μια χαρά είναι και τον Γενάρη και πιο οικονομική!
Θα χάσεις τη Χριστουγεννιάτικη αγορά μπροστά στη Βασιλική του Αγ. Στεφάνου, αλλά σίγουρα θα βρεις άλλες υπαίθριες αγορές. Να πας, έτσι κι αλλιώς το κρύο θα ναι το ίδιο!Δεν θα χάσω όμως το πικ της Βουδαπέστη που είναι Χριστουγεννιάτικο ;