axilleas apo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- LIVERPOOL-MILANO
- Ταξίδι-Όνειρο
- USA
Καλησπέρα φίλε. εγώ έμενα σε αυτο το hotel SOHO Hotel που ήταν απο την πλευρα της πέστης.. ησυχη περιοχη και κοντα σε πολλά αξιοθεατα. διπλα ήταν και το metro. όντως έχει κρύο ( είναι υποφερτό) αλλά καμία σχέση με το κρύο εδώ στην ελλάδα. εγώ είχα πάει χριστούγεννα. πανέμορφα μπορώ να πώ και στολισμένα παντού. για εμένα να προσέξεις το θέμα με το συνάλλγμα . μην κάνεις ποτέ συνάλλαγμα με ανθρώπους που θα σου προτείνουν καλυτερη τιμή. μόνο σε ανταλλακτήρια. επίσης εαν για κάποιο λόγο δεν έχεις το νομισμά τους και δώσεις euro θα σε φάνε.Καλησπέρα στην παρέα....εδώ και κάποια χρόνια σκέφτομαι με την σύζυγό να πάμε στην Βουδαπέστη αλλά όλο κάτι μας έβγαινε και τελικά ακόμη δεν έχουμε πάει... εν τέλη φέτος λέμε αρχές του Δεκεμβρίου αν πανε όλα καλά να κλείσουμε αεροπορικά εισιτήρια εγώ η σύζυγος και τα δυο παιδιά μας ηλικίας 5 και 2 ετών.. για 6 με 7 μέρες ..όσο αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια έχω βρει καλές τιμές για αρχές Δεκεμβρίου τώρα θα ήθελα να ρωτήσω από περιοχή ποια προτείνετε να ψάξω για ξενοδοχείο ώστε να μπορούμε να κοιμόμαστε κάπως άνετα και με τα παιδιά και φυσικά από θα ασφαλείας...όσο αφορά την περίοδο εκείνη λογικά θα έχει χαμηλές θερμοκρασίες και από τι έχω διαβάσει θα είναι και στολισμένα... πρέπει να προσέξω κατι να έχω στο νου Μου? Θα προσπαθήσω να γυρίσω αρκετά αξιοθέατα αν και ξέρω θα ταλαιπωρηθουμε λίγο..
για τα αξιοθέατα είναι αρκετά και με πολλές επιλογές.
εαν μπορώ να βοηθησω σε κάτι πές μου.