24ωρη reception έχει αλλά δεν ανέφερε στο booking.com για το check-in. Υποτίθεται είναι μέχρι τις 00:00. Θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο γιατί δεν έχουν site από ότι βλέπωΕξαρτάται από το αν το ξενοδοχείο παρέχει 24ωρη ρεσεψιόν.Όπως και να έχει ενημέρωσε για την ώρα άφιξής σου το ξενοδοχείο.
Μην ανησυχείς, όταν έχουν 24ωρη ρεσεψιόν μπορείς να κάνεις πολύ αργά τσεκ ιν. Διάβασα στο trip advisor σχόλια ανθρώπων για το ξενοδοχείο σου που έκαναν πολύ αργά τσεκ ιν χωρίς πρόβλημα. Τώρα επειδή στο booking αναφέρει τσεκ ιν μέχρι τις 00:00 κάνε τους για καλό και για κακό ένα τηλεφώνημα να τους πεις στο περίπου τι ώρα φτάνεις μην νομίζουν ότι δεν έρθεις κιόλας24ωρη reception έχει αλλά δεν ανέφερε στο booking.com για το check-in. Υποτίθεται είναι μέχρι τις 00:00. Θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο γιατί δεν έχουν site από ότι βλέπω
Ε ναι!Ακριβώς και εγώ διάβασα στο Trip Advisor τα ίδια και έχω μια παραπάνω σιγουριά.
Εδώ έχουν room service 24h
Ισχύει για όποιο τρένο θες.Από ότι είδα στο site stansted express Αν κλείσουμε εισητήρια ένα μήνα πριν online τα βρίσκουμε με 8λίρες σωστά; Και τα δρομολόγια είναι αρκετά συχνα ανά τέταρτο σχεδόν.. Η απορία μου είναι όταν θα κάνω την κράτηση θα πρέπει να δηλώσω και συγκεκριμένες ώρες; Και τυπώνω τα εισητήρια και τα δείχνω;