• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βοήθεια! Που πάω διακοπές???

GTS

Member
Ψηφίζουμε και δαγκωτό Σεϋχέλλες έναντι NY...παρακαλώ όχι αντιρρήσεις οι κύριοι taver & Def...αν και ο καιρός γαρ εγγύς για επίσκεψη στο Big Apple....όνειρο της Mrs βλέπετε.....καλά, και εγώ θέλω να γευτώ τις πατάτες του Λούγκερ-πώς-τον-λένε :D

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Μάλιστα δηλαδή 9 ώρες συν τις ώρες στο transit. Αθήνα > Νέα Υόρκη είναι 10,5 ώρες περίπου, άρα για τι διαφορά μιλάμε...

Τεσπα, αυτό ως παρέμβαση σχετικά με τους χρόνους πτήσης που ακούστηκαν.

Περί της ουσίας, νομίζω ότι όσοι έχουν πάει στα άλλα μέρη, όλοι ψηφίζουν Σευχέλλες έναντι Μαλδίβων.
ναι συμφωνω μαζι σου..απλα για καποιον που χει θεμα με το αεροπλανο ισως να παιζει ρολο...
GTS ωραια τωρα θα περιμενουμε εντυπωσεις κ απο σενα!!!αχ αυτες οι γυναικες πια!!!οτι θελουμε γινεται!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ψηφίζουμε και δαγκωτό Σεϋχέλλες έναντι NY...παρακαλώ όχι αντιρρήσεις οι κύριοι taver & Def...αν και ο καιρός γαρ εγγύς για επίσκεψη στο Big Apple....όνειρο της Mrs βλέπετε.....καλά, και εγώ θέλω να γευτώ τις πατάτες του Λούγκερ-πώς-τον-λένε :D
Μαζέψουυυυυυ.... Σοβαρέψουυυυυυ :bounce:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
!!!!!!:shock::shock::shock:!!!!!!
Απλά απίστευτο....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μη το ξαναπείς αυτό Γιώργο, ούτε για αστείο.....μη συγκρίνουμε τη Λωζάνη με τη Κοζάνη (για να μη πω την άλλη παρομοίωση).

Και επειδή Μαλδίβες δεν έχω πάει και θα με λέτε περίεργο, συνταξιδιώτης στις Σεϋχέλλες πήγε λίγους μήνες μετά Μαλδίβες για γαμήλιο.....ε, καμία σχέση απ'ότι μας έλεγε.....παρακαλώ πολύ λοιπόν, ότι έχει φοίνικες, λευκή άμμο και υπέροχες παραλίες δεν είναι ένα πράγμα-μέρος και δε πάμε στα υπόλοιπα-δε χωράει σύγκριση....

Χωράει και παραχωράει.....
Αποδέχομαι την άγνοιά μου, απόρροια του ότι δεν έχω πάει σε κανένα από τα δύο και ανακαλώ. Όταν πάω και στα δύο θα αποφανθώ με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Σωστός ο GTS.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom