• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ρωσία Βιζα πολλαπλων θεωρησεων εισοδου απο ρωσια για ελλαδα

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
καλησπερα σε ολους...μια φιλη μου θελει να βγαλει βιζα πολλαπλων θεωρησεων απο ρωσια για ελλαδα,γνωριζει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανει?που να απευθυνθει?μπορω να κανω εγω κατι απο ελλαδα?να πω οτι απο το 2005 ερχεται συχνα στν ελλαδα...ευχαριστω......

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

http://www.travelstories.gr/rules.php

panpan

Member
Εκεινο που πρεπει να κανει ειναι μια ερωτηση στην πρεσβεια μας

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
χιλια συγνωμη για τα κεφαλαια,δεν το προσεξα.....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να απευθυνθει στο Γενικο Προξενειο της Ελλαδας στη Μοσχα ή στην Αγια Πετρουπολη (και σε μια ακομη πολη εχει, δεν θυμαμαι ποια). Ειναι βεβαια πολυ πιθανο να την γραψουν (κλασικοι Ελληνες δημοσιοι υπαλληλοι). Εγω εχω ρωτησει για παρομοιο θεμα και το Γενικο Προξενειο στη Μοσχα και την Πρεσβεια. Απο την Πρεσβεια μου ειπαν πως το αιτημα μου διαβιβαστηκε στο Προξενειο λογω αρμοδιοτητας. Απο το Προξενειο με γραφουν κανονικα και δεν εχω εχω παρει απαντηση.
Αν η φιλη σου μενει στη Μοσχα ας κανει ενα τηλεφωνο ή ας περασει απο κει καλυτερα αν μπορει. Εμενα οι δικοι μου βρηκαν ακρη αλλα μιλαν μονο ρωσικα και δεν μπορω να συννενοηθω για να μου πουν τι εκαναν.:D

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
δυστηχως δεν μενει στην μοσχα κ οταν δεν μενεις στης 2 μεγαλες πολεις ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα....της εδωσα κ τα τηλ του μουζενιδη για εκει.....η πλακα ειναι οτι λενε λενε οτι τοχουν κανει ευκολο να βγαλεις βιζα πολλαπλων θεωρησεων μα μονο ευκολο δεν ειναι....να φανταστεις αν παει ισπανια για 3 μερες της δινουν βιζα τις ευρωπαικησ ενωσης για 6 μηνες με αποτελεσμα να μπορει να ταξιδεψει οπουδηποτε στην ευρωπη....σαν να λεμε πανε 2 μερες ισπανια,παρε την βιζα για 6 μηνες κ αντε ελα ελλαδα μετα......

julialna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
δυστηχως δεν μενει στην μοσχα κ οταν δεν μενεις στης 2 μεγαλες πολεις ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα....της εδωσα κ τα τηλ του μουζενιδη για εκει.....η πλακα ειναι οτι λενε λενε οτι τοχουν κανει ευκολο να βγαλεις βιζα πολλαπλων θεωρησεων μα μονο ευκολο δεν ειναι....να φανταστεις αν παει ισπανια για 3 μερες της δινουν βιζα τις ευρωπαικησ ενωσης για 6 μηνες με αποτελεσμα να μπορει να ταξιδεψει οπουδηποτε στην ευρωπη....σαν να λεμε πανε 2 μερες ισπανια,παρε την βιζα για 6 μηνες κ αντε ελα ελλαδα μετα......

αυτό που μπορείς να κανεις φίλε μου είναι να στείλεις μια πρόσκληση.. δύσκολο όμως να γίνει δεκτό

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
αυτο φιλε μου τοκανα τα πρωτα χρονια 2006 κ 2007....ετσι ερχοτανε με προσκληση και σου διναν βιζα για 1 μηνα τοτε.....αλλα εχει πολυ φασαρια γιατι πρεπι να πας ο ιδιος στο προξενειο στην μοσχα και αντε καλα αν μενεις στην μοσχα,αλλα αν μενεις σε αλλο μερος οπως η φιλη μου ηθελε 2 μερες να βγει η βιζα......

haka

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλησπέρα! Η κοπέλα μου είναι Ρωσίδα, έχω πάει στη Ρωσία αρκετές φορές και έχει έρθει η κοπέλα μου στην Ελλάδα αρκετές φορές. Εχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα...

Αναλυτικά στο μπλογκ που έχω:
http://svetoforos.blogspot.com/2011/05/schengen-visa.html

Χάρης

tzav

Member
Βίζα για γάμο

Γεια σας και συγχαρητήρια για το ωραίο σαιτ. Ηθελα τη βοηθεια σας. Με τη κοπέλα μου που ειναι Ρωσίδα σκοπεύουμε να παντρευτούμε έχουμε βγάλει τις άδειες άλλα δεν προλάβαμε να κάνουμε το γάμο γιατί έληξε η βίζα της. Τι προτείνετε να προσπαθήσει να βγάλει τουριστική βίζα ή να της στείλω πρόσκληση επισυνάπτοντας φωτοτυπία απ τις άδειες γάμου; Σημειωτέον ότι δεν δουλεύει και ίσως είναι πρόβλημα αυτό για τη τουριστική βίζα. Στη πόλη της το Νοβοσιμπίρσκ έχει visa center αλλά ειπαν ότι είναι για τουριστικές βίζες μόνο, οπότε για βίζα με πρόσκληση πρέπει να πάει Μόσχα αρκετά χιλιόμετρα μακρυά..Στο προξενείο στη Μόσχα που ρώτησα μου παν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα της δώσουν βίζα για γάμο..:(

haka

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Πριν με τί είδους βίζας ήταν στην Ελλάδα; Βασικά η πρώτη ιδιωτική βίζα βγαίνει δύσκολα και θα πρότεινα αν δεν έχει βγάλει ποτέ να το αποφύγει αφού δεν έχει δουλειά. Θα είναι δε και απίστευτη ταλαιπωρία να πάει στη Μόσχα γιατί είναι πολύ μακριά.

Αν ήταν με τουριστική βίζα, τότε βασικά θα πρότεινα το εξής: Να πάει σε ένα τουριστικό γραφείο της πόλης της και να αγοράσει ένα πακέτο για Ελλάδα, δηλαδή αεροπορικό εισιτήριο+ξενοδοχείο στην ίδια τιμή. Θα της βγει φτηνά - πιθανά ακόμα λιγότερο αν έβγαζε αεροπορικό εισιτήριο μόνη της, άσχετα αν περιλαμβάνει ξενοδοχείο που πιθανά να μη το χρησιμοποιήσει! Φυσικά φροντίζετε η χρονική περίοδος του πακέτου να συμπέσει με την ημερομηνία γάμου.

Κάτι θέλω να σε ρωτήσω επιπλέον, σου στέλνω PM!

tzav

Member
Ευχαριστώ φίλε για την απάντησή σου εχω διαβάσει το blog σου αυτά που γράφεις για Βίζα σε Ρωσίδες ;) Θα της πω να ρωτήσει για τουριστικά πακέτα. Ελλάδα είχε έρθει από Γερμανία με τρίμηνη Σενγκεν. Εκεί ζει ο πατέρας της και της έστειλε πρόσκληση. Βασικά δεν είμαι και σίγουρος αν πρέπει να πάει Μόσχα για τη βίζα με πρόσκληση. Μολις βρηκα ενα σαιτ με πληροφορίες για τις βίζες
Greece Russia
και λέει ότι μονο για τις εθνικές βίζες D χρειάζεται να πας Μόσχα. Θα ξαναπάρω το προξενείο να ρωτήσω. Εκείνο που με ανησυχεί είναι επειδή δεν δουλεύει μηπως της κόψουν τη τουριστική βίζα. Λες να παίξουμε τίμια να τους πούμε ότι θέλουμε να παντρευτούμε..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom