• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΗΠΑ Βιζα ΗΠΑ

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Ξέρει κανείς αν μπορείς να βγάλεις βίζα απο το προξενείο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη;
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως δεν γίνεται στο προξενείο της Θεσσαλονίκης.
Όταν έκανα την αίτηση, μοναδική επιλογή που μου έδινε το σύστημα ήταν της Αθήνας.
Παρόλα αυτά ας απαντήσει κάποιος που ειναι 100% σίγουρος.
Διαφορετικά ένα τηλέφωνο στο +30 211 198 3241 θα σου λύσει την απορία.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ηλεκτρονικά υποβάλλεις την αίτηση συμπληρώνοντας το έντυπο DS-160, πληρώνεις το παράβολο 185$ , κλείνεις το ραντεβού σου στην πρεσβεία ηλεκτρονικά (συνήθως 2 μήνες μετά είναι το πρώτο διαθέσιμο) και πας στην πρεσβεία για το interview. Αφήνεις το διαβατήριο σου και εφόσον γίνει δεκτή η αίτησή σου , ερχέται ταχυδρομικά το διαβατήριο σου με τη βίζα μέσα, στη διεύθυνσή σου με δικό σου κόστος (10€).
Eπίσης είναι σύνηθες αν έχεις ραντεβού πχ μετά από 2 μήνες να σε πάρουν τηλέφωνο και να σε ρωτήσουν αν θες να επισπεύσεις το ραντεβού. Στην κοπέλα μου είχε δοθεί ημερομηνία 4 μήνες μετά , την πήραν τηλέφωνο και πήγε μέσα σε 5 μέρες, σε άλλους δυο γνωστούς περίπου τα ίδια.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Eπίσης είναι σύνηθες αν έχεις ραντεβού πχ μετά από 2 μήνες να σε πάρουν τηλέφωνο και να σε ρωτήσουν αν θες να επισπεύσεις το ραντεβού. Στην κοπέλα μου είχε δοθεί ημερομηνία 4 μήνες μετά , την πήραν τηλέφωνο και πήγε μέσα σε 5 μέρες, σε άλλους δυο γνωστούς περίπου τα ίδια.
Ισχύει αυτό ναι. Επίσης το παρακολουθείς και online αυτό από την διαχείριση της αίτησης, ανά πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού σου ή να το επισπεύσεις εφόσον προκύψει διαθέσιμο ραντεβού νωρίτερα.
Στην περίπτωση μου δεν κατάφερα να το επισπεύσω πάντως, ακόμη και τηλεφωνικά που επικοινώνησα.
Υπολογίστε επίσης πως η όλη διαδικασία εκεί διαρκεί 2 με 2,5 ώρες. Είναι χρονοβόρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.483
Νεότερο μέλος
Chryssa03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom