Βιετνάμ Βιετνάμ,πολλές απορίες...

manosb7

Member
Σε σχεση με τα ξενοδοχεια αν ταξιδευεις ζευγαρι, λεγε παντου οτι ειστε honeymoon (και ας μην ισχυει). Θα εχεις εξτρα παροχες σε ολα. Στο pilgrimage ειχαμε δωρεαν αναβαθμιση σε honeymoon suite + 1 σπα για 2.
Χαχα το είχα κάνει Ταϊλάνδη σε όλα και στα phi phi μας έκατσε.. λες να το κάνω και τώρα Ε; Τι έχω να χάσω άλλωστε!!

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Χαχα το είχα κάνει Ταϊλάνδη σε όλα και στα phi phi μας έκατσε.. λες να το κάνω και τώρα Ε; Τι έχω να χάσω άλλωστε!!
Εγω το λεω χυμα. Θελω δωρεαν upgrade επειδη ειμαι honeymoon. Τις περισσοτερες φορες αν υπαρχει διαθεσιμοτητα μου το κανουν. Αυτα στη Ασια παιζουν βεβαια μονο. Αν το πεις πουθενα στην Ευρωπη, θα παρεις να μη σου πω...χαχα

AERAS

Member
Εγω το λεω χυμα. Θελω δωρεαν upgrade επειδη ειμαι honeymoon. Τις περισσοτερες φορες αν υπαρχει διαθεσιμοτητα μου το κανουν. Αυτα στη Ασια παιζουν βεβαια μονο. Αν το πεις πουθενα στην Ευρωπη, θα παρεις να μη σου πω...χαχα
Με 10 χρόνο παιδί μαζί θα το πιστέψουν? Να τους λέω ότι είναι honey moon δεύτερου γάμου? Ή ότι κλείσαμε δεκαετία και το γιορτάζουμε? Χαχαχα

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Με 10 χρόνο παιδί μαζί θα το πιστέψουν? Να τους λέω ότι είναι honey moon δεύτερου γάμου? Ή ότι κλείσαμε δεκαετία και το γιορτάζουμε? Χαχαχα
Χαλαρα ομως! Αnniversary, why not?! Ο,τι θες λες κ οτι δηλωσεις εισαι...

AERAS

Member
Στο Halong Bay σκέφτομαι να μείνω 2 βράδια ,να κάνω μια ημερίσια κρουαζιέρα -μπορεί και δεύτερη αν υπάρχει επιλογή να επισκεφτούμε κάτι διαφορετικό συγκριτικά με την πρώτη. Έχω όμως μπερδευτεί με την περιοχή που βολεύει να κλείσω ξενοδοχείο,σε ποια από τις 3 παρακάτω προτείνετε?

1689956665148.png

Και εδώ είναι όλο το πρόγραμμα του ταξιδιού για να πείτε καμιά γνώμη

DateTownSightseeing
28/4/2024​
ΚΥΡΙΑΚΗάφιση 08:15 σε Ho Chi MinhΜουσείο
29/4/2024​
ΔΕΥΤΕΡΑHo Chi MinhMekong delta
30/4/2024​
ΤΡΙΤΗHoi Antunnels πρωί17:45 flight to Hoi An
1/5/2024​
ΤΕΤΑΡΤΗHoi An
2/5/2024​
ΠΕΜΠΤΗHoi Anba na hills
3/5/2024​
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗHoi Ancoconut village -- my son
4/5/2024​
ΣΑΒΒΑΤΟHalong BayMarble Mountain πρωί17:20 flight Halong Bay
5/5/2024​
ΚΥΡΙΑΚΗHalong Baycruise
6/5/2024​
ΔΕΥΤΕΡΑHanoicruise ??taxi to Hanoi
7/5/2024​
ΤΡΙΤΗHanoiHuu Tiep Lake,b-52,Ho Chi Minh Mausoleum
8/5/2024​
ΤΕΤΑΡΤΗHanoi
9/5/2024​
ΠΕΜΠΤΗHanoiTam Coc
10/5/2024​
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗHanoi
11/5/2024​
ΣΑΒΒΑΤΟΑναχώρηση13:10 μμ

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Στο Halong Bay σκέφτομαι να μείνω 2 βράδια ,να κάνω μια ημερίσια κρουαζιέρα -μπορεί και δεύτερη αν υπάρχει επιλογή να επισκεφτούμε κάτι διαφορετικό συγκριτικά με την πρώτη. Έχω όμως μπερδευτεί με την περιοχή που βολεύει να κλείσω ξενοδοχείο,σε ποια από τις 3 παρακάτω προτείνετε?

View attachment 435890

Και εδώ είναι όλο το πρόγραμμα του ταξιδιού για να πείτε καμιά γνώμη

DateTownSightseeing
28/4/2024​
29/4/2024​
30/4/2024​
1/5/2024​
ΤΕΤΑΡΤΗHoi An
2/5/2024​
ΠΕΜΠΤΗHoi Anba na hills
3/5/2024​
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗHoi Ancoconut village -- my son
4/5/2024​
ΣΑΒΒΑΤΟHalong BayMarble Mountain πρωί17:20 flight Halong Bay
5/5/2024​
ΚΥΡΙΑΚΗHalong Baycruise
6/5/2024​
ΔΕΥΤΕΡΑHanoicruise ??taxi to Hanoi
7/5/2024​
ΤΡΙΤΗHanoiHuu Tiep Lake,b-52,Ho Chi Minh Mausoleum
8/5/2024​
ΤΕΤΑΡΤΗHanoi
9/5/2024​
ΠΕΜΠΤΗHanoiTam Coc
10/5/2024​
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗHanoi
11/5/2024​
ΣΑΒΒΑΤΟΑναχώρηση13:10 μμ
Δεν ξερω αν εχει να σου προσφερει κατι παραπανω το να κανεις 2 διανυκτερευσεις εν πλω. Αυτο που αξιζει ειναι να δεις τη δυση και ακομα περισσοτερο την αυγη απο το καταστρωμα. Προσωπικα νομιζω θα βαριομουν. Σε οτι αφορα το που να μεινεις δεν ξερω γιατι δεν ειχαμε διανυκτερευσει στην περιοχη του halong. Το δικο μας κρουαζιεροπλοιο παντως και αρκετα άλλα εφευγαν απο το νησακι Tuan Chau. Ισως βολευει να μεινεις καπου εκει. Η εταιρια που ειχαμε επιλεξει κ στην προτεινω, ηταν η Pelican Halong Cruise. Σε καθε περιπτωση, οποια κ να επιλεξεις, να διαβασεις προσεκτικα το προγραμμα κ τις στασεις που κανουν. Να δεις αν μεσα συμπεριλαμβανουν σταση στο Ti Top island. Ειναι ενα νησακι που μπορεις να ανεβεις στο λοφο του και να δεις πανοραμικα ολο τον κολπο με τα εκατονταδες νησακια! Δεν σταματουν ολα εκει κ δεν ξερω αν υπαρχει αλλο αντιστοιχο με αυτη τη θεα.

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Γεια σας παιδιά!
Αρχικά χαίρομαι πολύ που γράφω εδώ και ελπίζω πράγματι να πάω.
Σκέφτομαι να κάνω το εξής πρόγραμμα:
Ho Chi Minh 2 βράδια
DaLat 1 βράδυ
Nha Trang 2 βράδια
Da Nang 5 βράδια (στην ευρύτερη περιοχή)
-θέλω να δω Hue , Hoi An & Phong Nha-
Hanoi 4 βράδια & μονοήμερη Halong Bay-
Sapa 2 βράδια
Ho Chi Minh 1 βράδυ για να πετάξω το επόμενο μεσημέρι για Ελλάδα.
Πιστεύετε έχω βάλει πολλές μέρες σε κάποιο προορισμό; Να βγάλω κάτι; Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός αυτών;
Έβαλα το Dalat ανάμεσα στo Ho Chi Minh και το Nha Trang για να είναι λίγο πιο ανώδυνο το να πάω από το πρώτο στο δεύτερο.
Μπορώ να το κάνω και με το αεροπλάνο αλλά έλεγα να έβλεπα και το Dalat.
Από HCM μέχρι Nha Trang λέω να πάω με λεωφορεία , το Nha Trang - Da Nang να το κάνω με αεροπλάνο και το Da Nang- Hanoi με αεροπλάνο. Sapa θα πάω από Hanoi και θα ξαναγυρίσω Hanoi, από όπου θα φύγω με αεροπλάνο για HCM.

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Γεια σας παιδιά!
Ho Chi Minh 2 βράδια
DaLat 1 βράδυ
Nha Trang 2 βράδια
Sapa 2 βράδια
Πιστεύετε έχω βάλει πολλές μέρες σε κάποιο προορισμό; Να βγάλω κάτι; Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός αυτών;
Έβαλα το Dalat ανάμεσα στo Ho Chi Minh και το Nha Trang για να είναι λίγο πιο ανώδυνο το να πάω από το πρώτο στο δεύτερο.
Από HCM μέχρι Nha Trang λέω να πάω με λεωφορεία , το Nha Trang - Da Nang να το κάνω με αεροπλάνο και το Da Nang- Hanoi με αεροπλάνο. Sapa θα πάω από Hanoi και θα ξαναγυρίσω Hanoi, από όπου θα φύγω με αεροπλάνο για HCM.
Στα περισσοτερα σε βρισκω οκ αλλα να μη μείνεις καποια βραδια στο Ηοι Αν? Τουλάχιστον 3 εκει απο τα 5 ,2 στη Ντα νανγκ και μπορείς να πεταξεις απο Χουε που εχει και αεροδρομιο. Το λιγοτερο 1 μερα ολοκληρη στη Χοι Αν να την απολαυσεις.

AERAS

Member
Γεια σας παιδιά!
Ho Chi Minh 2 βράδια
DaLat 1 βράδυ
Nha Trang 2 βράδια
Sapa 2 βράδια
εχεις κλείσει τα αεροπορικά? Αν όχι , δες το ενδεχόμενο να πας HCM και να γυρίσεις από Hanoi

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
να μη μείνεις καποια βραδια στο Ηοι Αν?
Τα 5 βράδια που γράφω Da Nang έλεγα να μείνω 2-3 στο Hue με σκοπό να πάω και Phong Nha από εκεί( δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις μια εκδρομή για εκεί) και 1 βράδυ Da Nang και σίγουρα 1 βράδυ Hoi An. 🙃
εχεις κλείσει τα αεροπορικά? Αν όχι , δες το ενδεχόμενο να πας HCM και να γυρίσεις από Hanoi
Θα το κοιτάξω αυτό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχω κάτι που με συμφέρει οικονομικά. Θα το δω πάντως.

AERAS

Member
Τα 5 βράδια που γράφω Da Nang έλεγα να μείνω 2-3 στο Hue με σκοπό να πάω και Phong Nha από εκεί( δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις μια εκδρομή για εκεί) και 1 βράδυ Da Nang και σίγουρα 1 βράδυ Hoi An. 🙃

Θα το κοιτάξω αυτό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχω κάτι που με συμφέρει οικονομικά. Θα το δω πάντως.
Για πότε σκέφτεσαι να κάνεις το ταξίδι? Θα πάω και εγώ Βιετνάμ το ερχόμενο Πάσχα. Τα εισιτήρια με Scoot συνέφερε και οικονομικά η επιστροφή από hanoi. Επιπλέον γλυτώνεις μια εσωτερική πτήση και σίγουρα κερδίζεις ωφέλιμο χρόνο στο ταξίδι.

AERAS

Member
Οικογένεια με κοριτσάκι 10 ετών, σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε το παρακάτω πρόγραμμα.. Πειτε αν θέλετε κάποια γνώμη.
Επίσης, επειδή παραπάνω συζητούσαμε το κόστος εισιτηρίων και το κατά πόσο μειώνονται οι τιμές με την πάροδο του χρόνου. τα εισιτήρια κλείστηκαν Ιούνιο για ταξίδι τον επόμενο Απρίλιο, με Scoot και κόστιζαν για 3 άτομα 1730€. Τώρα δύο μήνες αργότερα οι ίδιες πτήσεις κοστίζουν 1985€. Θα το παρακολουθούμε και το επόμενο διάστημα

DateTownSightseeing
28/4/2024​
29/4/2024​
30/4/2024​
1/5/2024​
ΤΕΤΑΡΤΗHoi An
2/5/2024​
ΠΕΜΠΤΗHoi Anba na hills
3/5/2024​