JensFellas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- ?!
Hello, έχετε κάποια πρόταση για ξενοδοχείο στο Hanoi επειδή παρατηρώ πολύ scam και δεν ξέρω τι να εμπιστευτώ.
Τι scam παρατηρείς?Hello, έχετε κάποια πρόταση για ξενοδοχείο στο Hanoi επειδή παρατηρώ πολύ scam και δεν ξέρω τι να εμπιστευτώ.
Αν διαβάστε reviews θα δείτε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν "φτιαγμένες" φωτό και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης, παίζουν πολλά fake reviews σε booking/google.Τι scam παρατηρείς?
μόνο για το hanoi αφορούν τα fake reviews σε booking και google ή γενικά σε όλες τις πόλεις?Αν διαβάστε reviews θα δείτε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν "φτιαγμένες" φωτό και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης, παίζουν πολλά fake reviews σε booking/google.
Δεν μπορείς να αποθηκεύσεις προκαταβολικά Ντονγκ αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα στα λίγα (και συνήθως ακριβά) μέρη που την παίρνουν χωρίς να προσθέσουν προμήθεια. Φωτεινή εξαίρεση τα σουπερμάρκετ που τις δέχονται όλα και τα μίνι μάρκετ αλυσίδων όπως vinmart που συνήθως δέχονται. Επίσης την έχεις για έκτακτη ανάληψη μετρητών γιατί θα σε χρεώσει το ΑΤΜ ένα έξτρα σημαντικό ποσό.στην revolut έχει κανείς εικόνα αν μπορώ να αλλάξω πλέον χρήματα σε dong Βιετναμ? Αν δεν μπορώ, τότε με λογαριασμό σε ευρώ,έχει νόημα να την χρησιμοποιώ στο Βιετνάμ?
Έτυχε σε μας με το καλημέρα σας στη χώρα, ένα ταπεινό ασήμαντο μηδενικό. Αν δε το πρόσεχα αντί για 300 θα παίρναμε 30 ευρώ συνάλλαγμα, όχι και η καλύτερη αρχή.Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ "λάθος" αλλά έχω ακούσει από άλλους.
Τον τελευταίο χρόνο το Βιετνάμ κάνει μια προσπάθεια να δείξει ότι πολεμάει τις τουριστικές απάτες, έχουν κινηθεί ακόμα και από αναφορές σε social media (φυσικά αυτά που έγιναν λίγο viral) και επέτρεψαν τα χρήματα βάζοντας πρόστιμο στον μαγαζάτορα ή ταξιτζή ή απολύοντας τον υπάλληλο, ειδικά αυτούς που δουλεύουν σε αεροδρόμια, ακόμα και κρατικούς υπαλλήλους.Έτυχε σε μας με το καλημέρα σας στη χώρα, ένα ταπεινό ασήμαντο μηδενικό. Αν δε το πρόσεχα αντί για 300 θα παίρναμε 30 ευρώ συνάλλαγμα, όχι και η καλύτερη αρχή.