Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Δεν είναι τουριστική η Sapa. Yπέροχη είναι, αυθεντική, με ορυζώνες.
Μείναμε στο Phong Nha πέντε ημέρες τελικά, ήταν από τα καλύτερα πενθήμερα όλων των ταξιδιών μας ως τώρα.Εχει κανεις εικονα για αυτο εδω Tu Lan Cave Encounter 2 Days • Oxalis Adventure ? Βλεπω οτι το επιπεδο ειναι Level 3 - Moderate, απότι καταλαβαίνω δεν έχει κάποια επικινδυνότητα σωστά, ούτε θα χρειαστεί κάτι ιδιαίτερο από αναρίχηση/επικίνδυνα σημεία κλπ.
λόγω covid?καθώς απαγορεύεται η συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών.
Όχι, όχι. Ήμασταν εκεί όταν ξεκίνησε στην Κίνα ο κόβιντ, εξάλλου, δεν υπήρχαν τέτοια μέτρα.λόγω covid?
Εκτός από το πολύ χρήμα (3000 ευρώ και βάλε) χρειάζεται εξαιρετική φυσική κατάσταση, γνώσεις αναρρίχησης, ειδική ασφάλιση και ρούχα, δεν είναι τουριστικό όπως τα άλλα.Αν έχεις το χρήμα και το χρόνο, μπορείς να πας και πενθήμερο τρεκ μέσα στο Son Doong
Σωστά, τώρα το θυμήθηκα. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε το 12, ίσως από αλλού το θυμάμαι.στα κανονικά τουρ η επιτρεπόμενη ηλικία είναι από 16 ετών (και ανεπίσημα από 15 αν το παιδί έχει μεγάλη εμπειρία σε τρεκ στην φύση και το δεχθούν). Τα παιδιά επιτρέπονται από 12 ετών μόνο σε ιδιωτικά tour που κανονίζεις μαζί τους ή στις ειδικές οικογενειακές δραστηριότητες που είναι πολύ light σε σχέση με το κανονικό tour.