Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Δεν είναι η Σάπα καθαρά τουριστική. Σαν εξωγήινο δεν σε κοιτάνε μεν, αλλά δεν παύουν να είναι πολύ αυθεντικοί.
Κάρτα της Viettel είχαμε πάρει εμείς και με 10 δολάρια είχαμε απεριόριστο ίντερνετ.Ξανά εδώ, με ερώτηση:
Τι γίνεται με το ίντερνετ στο Βιετνάμ?! Ποιες λύσεις προτείνετε?
Ωραιότατα! Και την προμηθευτήκατε από το αεροδρόμιο?!Κάρτα της Viettel είχαμε πάρει εμείς και με 10 δολάρια είχαμε απεριόριστο ίντερνετ.
Και πού νομίζεις ότι θα το βρεις αυτό;Με Σακε θα σερνω το κουρασμένο μου κουφάρι ,στα στενοσόκακα του Ανοίου
Sake και ruou can?!Και πού νομίζεις ότι θα το βρεις αυτό;
Ναι απο το αεροδρόμιο του Ανόι. Αν θυμάμαι καλά για ένα μήνα μας είπε.Ωραιότατα! Και την προμηθευτήκατε από το αεροδρόμιο?!
(όταν λες"απεριόριστο"?!για πόσες μέρες)
Δεν ειρωνεύτηκα, απλά όταν ήμουν εκεί δεν είδα πουθενά να πουλάνε σακέ. Αν εσείς γνωρίζετε ή αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, πάσο. Αν, πάντως, σας ιντριγκάρει να δοκιμάσετε τοπικό ποτό ωριμασμένο με δέρμα αρκούδας ή κοκτέιλ με αίμα κόμπρας, μπορώ να σας προτείνω.Sake και ruou can?!
Πιθανολογώ(και γνωρίζω) σε πολλά σημεία! Θελετε να μας πληροφορήσετε εσείς που έχετε πάει, τι μπορούμε να πιούμε εμεις οι ταπεινοί νεοτουρίστες, εκτός μπύρας και πάμπολλων συνδυασμών χυμών?!
Πιθανοτατα να μη το ψαξατε!Δεν ειρωνεύτηκα, απλά όταν ήμουν εκεί δεν είδα πουθενά να πουλάνε σακέ. Αν εσείς γνωρίζετε ή αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, πάσο. Αν, πάντως, σας ιντριγκάρει να δοκιμάσετε τοπικό ποτό ωριμασμένο με δέρμα αρκούδας ή κοκτέιλ με αίμα κόμπρας, μπορώ να σας προτείνω.
το βιετναμεζικο κρασι ρυζιου ΔΕΝ ειναι σακε...το σακε ειναι γιαπωνεζικο κ φτιαχνεται μονο εκει. στο χωριο le mat στο ανοι μπορειτε να βρειτε εστιατορια για να δοκιμασετε φιδι αν θελετε...Πιθανοτατα να μη το ψαξατε!
Το κρασι ρυζιού ειναι από τα καλύτερα τους ποτά.
Την επόμενη φορά που θα πάτε βεβαια, θα το γνωριζετε...
καθώς ειναι και βασικο συστατικο για παραδοσιακα φαγητα, οπως το Pho(εκτος κ αν ουτε αυτο δεν το δοκιμασατε)
Οσο για το ωριμασμενο ποτο σε δερμα αρκουδας, που αμφιβαλω αν υπαρχει(πιθανολογώ χιουμορακι της στιγμης και της ταβλας) δεν θα το επέλεγα, εν αντιθέση με το αίμα φιδιού που θα το δοκίμαζα ευχαρίστως.
Σας ευχομαι ολόψυχα, καλή συνέχεια
Εξακολουθείτε να ειρωνεύεστε αγαπητή @VARONI1000 (αναμενόμενον ενδεχομένως από μίαν Βαρώνην προς έναν πληβείον) αλλ' αντί απαντήσεως σας παραθέτω την ρήσιν του αγαπητού συμφορουμίτη @mpampis1979.Πιθανοτατα να μη το ψαξατε!
Το κρασι ρυζιού ειναι από τα καλύτερα τους ποτά.
Ως παιδί του λαού την Pho την γευόμουν σχεδόν καθημερινώς... ωρισμένες φορές, μάλιστα, παρακολουθούσα την παρασκευήν της από τα πρώτα βήματα (εμείς οι λαϊκοί, ξέρετε, αναγκαζόμαστε να μαγειρεύουμε μόνοι μας και - ως εκ τούτου - οι γνώσεις που αποκτούμε αποβαίνουν πολύτιμες) αλλά ουδέποτε παρετήρησα χρήση σακέ. Θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.το βιετναμεζικο κρασι ρυζιου ΔΕΝ ειναι σακε...το σακε ειναι γιαπωνεζικο κ φτιαχνεται μονο εκει. στο χωριο le mat στο ανοι μπορειτε να βρειτε εστιατορια για να δοκιμασετε φιδι αν θελετε...
Την μία και μοναδική φορά που αποφασίσαμε να δούμε πώς διασκεδάζει η ανωτέρα τάξις εις το Ανόιον, επισκεφθήκαμε ένα νυκτερινόν κέντρον (εμείς στην εποχή μας έτσι τα λέγαμε - εσείς ίσως τα αποκαλείτε μπουζουξίδικα ή σκυλάδικα) όπου μου προσεφέρθη το συγκεκριμένο ποτό, μέσα από τη δεξαμενή που γινόταν η ζύμωση (μαζί με τον κορμό της αρκούδας). Ο συνταξιδιώτης μου δεν τόλμησε να δοκιμάσει, εγώ το έπραξα και το βρήκα δυνατό, όπως μου αρέσει (κάτι αναμενόμενον, ίσως, δια την τάξιν μου). Μου ελέχθη ότι το προσφέρουν μόνον εις τους υψηλότερους των καλεσμένων τους. Δια μίαν φοράν κι εγώ στη ζωή μου ένοιωσα Βαρώνος!Οσο για το ωριμασμενο ποτο σε δερμα αρκουδας, που αμφιβαλω αν υπαρχει(πιθανολογώ χιουμορακι της στιγμης και της ταβλας) δεν θα το επέλεγα, εν αντιθέση με το αίμα φιδιού που θα το δοκίμαζα ευχαρίστως.
Σας ευχομαι ολόψυχα, καλή συνέχεια