Καλησπέρα.Μπορεις να βγαλεις το εισιτηριο σου κι οταν θα πλησιαζει η ημερομηνια αφιξης σου,δυο μηνες πριν,μπορεις να ξεκινησεις την διαδικασια εκδοσης βιζα.Η ισχύς της βιζα ξεκινα την ημερομηνια που την εκδιδεις ,απευθυνεσαι στην πρεσβεια που βρισκεται στην χωρα σου,Αθήνα δηλαδη,και για το τελευταιο που ρωτας βγαζεις βιζα πολλαπλων εισοδων,γιατι σιγουρα θα σου χρειαστει.καλησπέρα σε όλους σας..
εχω φυσικα διαβάσει ολες τις ιστορίες που υπάρχουν στο φορουμ για το Βιετναμ και έχω μαγευτει..
σκεφτομαι και γω λοιπον πως αν τα καταφέρω ισως για του χρόνου να πραγματοποιήσω ενα ταξιδάκι προς τα εκει..εχω βεβαια αρκετο χρονο μπροστα μου (ενα ταξιδακι στη φινλανδια)αλλα θα ηθελα σιγα σιγα να μαζεψω μερικές πληροφοριες...
καταρχην θα ηθελα να ρωτησω το εξης: πρωτα βγαζεις εισητήριο και μετα την βιζα ή αντιστροφα??
επειτα η βιζα ισχυει απο την στιγμη που την παίρνεις στα χέρια σου ή απο όταν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις?? δηλ. ποσο καιρο πριν ταξιδέψω θα πρέπει να στείλω τα διαβατήρια σε προξενείο κάπου στην Ευρώπη?? το ίδιο ισχύει και για την βίζα για Καμπότζη??αν έχω σκοπό δηλ. να πεταχτώ Καμποτζη για λίγες μερούλες και μετα ξανά Βιετναμ θα πρέπει να βγάλω βίζα δύο φορές???εχω παρα πολλες απορίες γιαυτό και έχω ξεκινήσει το ψαξιμο απο τώρα...