travel_lover
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΙΑ -
Ποια σελίδα προτείνεις για eVisa;Μόνο evisa 30 ημερών, κανένα άλλο μέτρο ή περιορισμός εισόδου αναφορικά με COVID.
Ποια σελίδα προτείνεις για eVisa;Μόνο evisa 30 ημερών, κανένα άλλο μέτρο ή περιορισμός εισόδου αναφορικά με COVID.
Υπάρχει η κρατική σελίδα του υπουργείου μετανάστευσης οπότε δε χρειάζεται νομίζω να πας σε κάποια εναλλακτική επιλογή. Το 18 είχα βγάλει από κει και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ποια σελίδα προτείνεις για eVisa;
Θα βγάλεις από την επίσημη ιστοσελίδα https://immigration.gov.vn/Καλησπέρα , θέλω να βγάλω e- visa για Βιετνάμ γνωρίζει κανείς γιατί σε κάποια website έχει 79€ και σε άλλα 25$ ? Τί ακριβώς παίζει;
Το μήνυμά του μέλους μεταφέρθηκε εδώ από άλλο θέμα. My bad ...Θα βγάλεις από την επίσημη ιστοσελίδα https://immigration.gov.vn/
Θα πληρώσεις ό,τι σου ζητήσει εκεί.
Επίσης, θεωρώ ότι το ερώτημά σου είχε απαντηθεί στα ακριβώς πιο πάνω posts. Διάβασε πρώτα το thread πρωτού ρωτήσεις.
Καλημέρα. Εγώ έκανα αίτηση αρχές Δεκέμβρη στο σύνδεσμο που παραθέτω. Είναι 25 δολάρια απλά χρειάζεται υποχρεωτικά το ξενοδοχείο όπου θα διανυκτερεύσεις και σε τρεις εργάσιμες ημέρες θα σου απαντήσουν.Καλησπέρα , θέλω να βγάλω e- visa για Βιετνάμ γνωρίζει κανείς γιατί σε κάποια website έχει 79€ και σε άλλα 25$ ? Τί ακριβώς παίζει;
Δλδ δεν ισχύει η 3μηνη στο Βιετνάμ ;Για τουρισμό μόνο e-visa 30 ημερών και μιας εισόδου. Αν θες να φύγεις και να επιστρέψεις πίσω, μπορείς να βγάλεις προκαταβολικά για διαφορετικές ημερομηνίες όσες χρειάζεσαι.
Δεν μπορείς να επεκτείνεις τις 30 μέρες χωρίς να βγεις από την χώρα, έστω και αν είναι απλά μια σφραγίδα εξόδου στα σύνορα και στον ίδιο υπάλληλο σφραγίδα εισόδου αμέσως μετά.
Όχι Γιάγκο Δράκο, δεν ισχύει.Δλδ δεν ισχύει η 3μηνη στο Βιετνάμ ;
Ποια σελίδα προτείνεις για eVisa;
καλα εντάξει η ευγένεια δεν κάνει κακό. Είσαι ίδιος με άλλους «έξυπνους» δυστηχως δεν ξαναγράφω άλλο εδώ μόνο που απάντησες σε μένα απαξιωτικά. Δεν με λένε Γιάγκο δράκο. Καλή συνέχειαΌχι Γιάγκο Δράκο, δεν ισχύει.