Vassiliki G.
New Member
Υπέροχη η ιστορία σου. Πραγματικά λεπτομερέστατη. Κανονίζω τώρα το ταξίδι μου στο Βιετνάμ για τέλη Οκτωβρίου με μέσα Νοέμβρη. Αρχικά, η πιο μεγάλη μου απορία είναι το πόσο κατάλληλη είναι η περίοδος που επιλέγω με βάση τον καιρό για να επισκεφθώ την συγκεκριμένη χώρα. Γνωρίζω ότι δεν είσαι ειδικός αλλά ελπίζω στο ότι θα άκουσες κάπως ίσως από ντόπιους για το ποιοι είναι οι κατάλληλοι μήνες για να επισκεφτείς το Βιετνάμ. Παρατήρησα, επίσης, ότι δεν επισκεφθήκατε καθόλου τη χρυσή γέφυρα έτσι θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν το προτιμήσατε. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μετά από όλη αυτήν την εμπειρία που είχατε να μου πείτε αν είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε που δεν δοκιμάσατε? κάτι που θα προτείνατε σε επόμενους ταξιδιώτες να δοκιμάσουν που εσείς ίσως να μην προλάβατε ή ίσως να μην γνωρίζατε μέχρι να φτάσετε εκεί και να το ανακαλύψετε ? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπέροχη αυτή ιστορία που μας πέρασες. Είναι υπέροχο που κάποιος σκέφτεται ότι θα υπάρξουν συνάνθρωποι του που θα επισκεφθούν ένα ξένο μέρος και θα ήθελε να τους οδηγήσει μέσω της δικιάς του εμπειρίας. Να είσαι καλά για αυτό το τεράστιο σου βοήθημα.