Να πας στο plachutta είναι αλυσίδα, θα φας το πιο τέλειο σνιτσελ και το πιο υπέροχο tafelspitz σούπα με μοσχάρι, τα δυο αυτά είναι τα παραδοσιακά φαγητά της Αυστρίας..... Θα εντυπωσιαστεις απο τις μπύρες που έχουν, είναι παραγωγης τους έχουν δικο τους κελαρι,.....φυσικά θέλει κράτηση, έχει εναν τοίχο με φωτογραφιες με πολλους διάσημους που πήγαν στη Βιέννη και επισκέφτηκαν το plachutta....Καλησπέρα ! Θα πάω 4 νύχτες 5 ημέρες βιεννη και 2 νύχτες μπραντισλαβα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο με το προγραμμα για να δώ πολλά πράγματα στην βιεννη! Επίσης θα ήθελα να μου πειτε τι κάρτα να βγάλω την βιεννα καρτ η την άλλη που ισχύει για μια βδομάδα με 17€; Θα ήθελα κάποιος να μου πει πως να διαμορφοσω το προγραμμα για να δώ όσο περισσότερα αξιοθέατα μπορώ και να κερδίσω χρόνο! Τέλος ένα καλό εστιατόριο για την ημέρα των Χριστουγέννων για να κάνω κράτηση ! ευχαριστώ πολύ!
Η δεύτερη επιλογή είναι καλύτερη αλλά δεν ξέρω πως θα είναι τώρα το χειμώνα.Και σκέφτηκα να πάω δάση μάγιερλινγκ-μπάντεν ή μελκ-κρεμς-κοιλάδα βαχάου. Ποια από τις 2 επιλογές μου προτείνετε?