ravT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
Σκεπτόμαστε νέο ταξίδι στη Βιέννη, αυτή τη φορά για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Θα έχουμε μαζί και τα παιδιά. Απ ότι διάβασα, κάποιες απ τις χριστουγεννιάτικες αγορές παραμένουν ανοιχτές και μετά τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον έως τις 31/12. Αυτό που με προβληματίζει και δεν αποφασίζω να κλείσω τα εισιτήρια, είναι ο καιρός. Πως είναι συνήθως ο καιρός στη Βιέννη τέλη Δεκέμβρη και αρχές Ιανουαρίου; Θα χρειαστούμε ισοθερμικά; Θα είναι τόσο το κρύο που δε θα χαρούμε την πόλη; Το άλλο αγκάθι, είναι η διαμονή. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά family friendly κεντρικά καταλύματα ή για να το θέσω διαφορετικά, που να είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας. Έχετε να προτείνετε κάποιο, ακόμα και εκτός κέντρου σε ασφαλή γειτονιά με καλή συγκοινωνία;
Απ ότι διάβασα, τα ΜΜΜ για τα παιδιά εκείνες τις ημέρες είναι δωρεάν, θα χαρώ να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει. Πέρυσι, εκδώσαμε 24ωρο εισιτήριο και ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι. Τώρα προσανατολιζόμαστε σε εβδομαδιαία καθώς έχουν ίδια τιμή με τα 72ωρα αλλά βολεύει και η μέρα άφιξης.
Δεν ρωτάω για πρόγραμμα, έχω έναν κορμό στο μυαλό μου. Θα με ενδιέφερε όμως να ενημερωθώ για αξιοθέατα/σημεία/δραστηριότητες που ενδεικνυται για παιδιά.
Απ ότι διάβασα, τα ΜΜΜ για τα παιδιά εκείνες τις ημέρες είναι δωρεάν, θα χαρώ να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει. Πέρυσι, εκδώσαμε 24ωρο εισιτήριο και ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι. Τώρα προσανατολιζόμαστε σε εβδομαδιαία καθώς έχουν ίδια τιμή με τα 72ωρα αλλά βολεύει και η μέρα άφιξης.
Δεν ρωτάω για πρόγραμμα, έχω έναν κορμό στο μυαλό μου. Θα με ενδιέφερε όμως να ενημερωθώ για αξιοθέατα/σημεία/δραστηριότητες που ενδεικνυται για παιδιά.