Η βιβλιοθήκη είναι του 17ου αιώνα και περιέχει περισσότερα απο 20000 βιβλία του 15ου έως 18ου αιώνα, μεταξύ των οποίων πολλές πρώτες εκδόσεις και περγαμηνές!
Οι φωτογραφίες απαγορεύονται, οπότε έχω μία φωτογραφία και αυτή την έβγαλα με "μαμουνιά"
Βιβλιοθηκη Ursino Recupero στο κτιριο της βιβλιοθηκης των Βενεδικτινων μοναχων στην Κατανια, με ιδιωτικη ξεναγηση.
Στην παλια ξυλινη σκαλα γυριστηκε σκηνη απο το "Ονομα του Ροδου".
Εθνικη Βιβλιοθηκη της Μαλτας, Βαλεττα.
Δυστυχως απαγορευονταν οι φωτογραφιες και βγηκαν στα κλεφτα, περα απο το οτι απαιτησαν να ανοιξω λογαριασμο στη βιβλιοθηκη.
Biblioteca Centrale della Regione Siciliana, στο Παλερμο. Βαζω μονο το εξωτερικο, γιατι η κεντρικη αιθουσα στο εσωτερικο ηταν γιαπι λογω εργασιων αποκαταστασης, αν και φαινοταν υπεροχη. Επισης μου ζητησαν να ανοιξω λογαριασμο στη βιβλιοθηκη.
Ωραίο θέμα!! Ας ξεκινήσω με το "State Hall" της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αυστρίας στη Βιέννη που με εντυπωσίασε! (Κρίμα που δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση...)
Το "State Hall" της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αυστρίαςστη Βιέννη.
Εθνικη βιβλιοθηκη, Ριγα.
Ολοκαινουργια και απο τις κορυφαιες που εχω δει. Δεν χρειαζεται να ανοιξεις λογαριασμο αν αναφερεις οτι θα δεις μονο το κτιριο.
Και υπεροχη θεα.
@duty_free , δεν εχασες μονο την Τουρτα του Σταλιν. Πρεπει να ξαναπας Ριγα.