• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αυστρία Γερμανία Ισπανία Ιταλία Βιέννη , Βερολίνο, Ρώμη ή Βαρκελώνη ;

Canadian_$

Member
Καλημέρα παιδιά.Είμαι νέος στο site, αν και παρακολουθώ πολύ συχνά τα νέα και τις όμορφες περιγραφές από τα ταξίδια που πραγματοποιεί ο καθένας.

Θα ήθελα να μπω κατ'ευθείαν στο ψητό και να ζητήσω την πολύτιμη συμβουλή σας. Υπάρχουν 3 σκέψεις για ταξίδι μέσα στο Μάρτιο.

1) 9-15 Μαρτίου.4 ημέρες Βερολίνο 2 Ρώμη.

2) 22-27 Μαρτίου Βαρκελώνη.Δηλαδή 5 μέρες(Αλλά αν έχετε να προτείνετε συνδυασμό με άλλον ένα προορισμό, ενδέχεται να βρούμε άλλη μια μέρα κενό)

3) 23-29 Μαρτίου. 4 ημέρες Βιέννη και 2 Βουδαπέστη.

Θα ήθελα την βοήθεια σας , γιατί είμαι λίγο αναποφάσιστος. Είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις ή άλλο συνδυασμό προορισμών. Τέλος να αναφέρω πως ο συνδυασμός του κάθε ταξιδιού έγινε με γνώμονα τα χαμηλά αεροπορικά. Ευχαριστώ εκ προοιμίου.

greg_thess

Member
1) Δε μου αρέσει ο συνδυασμός. 2 μέρες Ρώμη είναι τίποτα.Καλύτερα όλες Βερολίνο.

2) Δεν έχω πάει.Δεν έχω γνώμη .

3) 2 Βουδαπέστη λίγες επίσης.Καλύτερα 3+3 αλλά θα είναι λίγο κούραση ή κάτι σε 4 Βιέννη+2 Σάλτσμπουργκ.

Παρεπιπτόντως επειδή αναφέρεις το οικονομικό, 21-27 είναι το Πάσχα των Καθολικών. Δεν ξέρω κατά πόσο και η διαμονή θα είναι οικονομική αυτές τις ημέρες.Και γενικά ψάξε τι παίζει με αξιοθέατα,κλπ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προορισμοι υπαρχουν πολλοι. Αν δεν ξερουμε απο που πετας, τα ενδιαφεροντα, ηλικιες ευρος ημερομηνιων και budget ο,τι και να προτεινουμε μπορει να μην κανει για σας.
Απο τα 3 που προτεινεις θα διαλεγα τη Βαρκελωνη, ετσι σκετη! Αντε να εβαζα καμια ημερησια σε καποια απο Figueres, Monserrat, Girona, Andorra etc.

Canadian_$

Member
Να δώσω μερικές περεταίρω πληροφορίες αρχικά . Θα ταξιδέψω με τη φίλη μου. Είμαστε 28 ετών. Όσον αφορά στο budget δεν θέλουμε να ξεφύγουμε πολύ σε ξενοδοχεία και αεροπορικά, ώστε να έχουμε οικονομικό περιθώριο να κάνουμε πράγματα κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών.Μας αρέσει να βολτάρουμε ασταμάτητα ,βλέποντας όμορφα μέρη(αξιοθέατα, μουσεία κτλ.) και μας αρέσει και το καλό φαγητό. Αν κάποιο μέρος δεν έχει δυνατή νυχτερινή διασκέδαση , δε θα τα βάψουμε και μαύρα.Θέλω να πω δεν είναι πρωταρχικός σκοπός μας το ξενύχτι.Επίσης θα ήθελα και την άποψη σας για Ιταλία.πάντα συγκριτικά με τους άλλους προορισμούς.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση πάντως!!

greg_thess

Member
Όταν λες για την Ιταλία τι εννοείς;Γενικά;Για κάποια μέρη;Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

karfitsa

Member
Να δώσω μερικές περεταίρω πληροφορίες αρχικά . Θα ταξιδέψω με τη φίλη μου. Είμαστε 28 ετών. Όσον αφορά στο budget δεν θέλουμε να ξεφύγουμε πολύ σε ξενοδοχεία και αεροπορικά, ώστε να έχουμε οικονομικό περιθώριο να κάνουμε πράγματα κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών.Μας αρέσει να βολτάρουμε ασταμάτητα ,βλέποντας όμορφα μέρη(αξιοθέατα, μουσεία κτλ.) και μας αρέσει και το καλό φαγητό. Αν κάποιο μέρος δεν έχει δυνατή νυχτερινή διασκέδαση , δε θα τα βάψουμε και μαύρα.Θέλω να πω δεν είναι πρωταρχικός σκοπός μας το ξενύχτι.Επίσης θα ήθελα και την άποψη σας για Ιταλία.πάντα συγκριτικά με τους άλλους προορισμούς.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση πάντως!!
Ολες αυτες οι πολεις ειναι ωραιες και ολες αξιζει να τις δεις καποια στιγμη.Σε πρωτευουσες,οπως αυτες που λες,αξιζει να δωσεις ολες τις μερες σου και να μην κανεις συνδυασμο με αλλη(οπως και στην Βαρκελωνη,βεβαια).Τις εχω δει ολες(εκτος απο Βιεννη),εχω μια μεγαλυτερη αδυναμια στη Ρωμη,αλλα ολες εχουν αυτα που ζητας....Δεν σε βοηθαω,αλλα μαλλον μονος σου θα το αποφασισεις....

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Οταν μιλαμε για 4 η 5 μερες και θελουμε να δουμε μεγαλες πολεις με τεραστιο ενδιαφερον οπως η Ρωμη,καλο θα ειναι να μην σκεφτομαστε και κατι αλλο.Ας χαρητε την πολη που σας ενδιαφερει..Εδω παμε και ξαναπαμε και δεν μπορουμε να πουμε οτι την ειδαμε...Φιλικη παρεμβαση παντα..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αντε καρφωτοι για Λονδινο ειστε...

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
το παλληκαρι μιλαει για οπου ηδη εχει βρει χαμηλα αεροπορικα και για περιορισμενα εξοδα,που να παει λιγο Λονδινο?μολις γυρισαν δικοι μου..βογγηξαν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα