pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Πας με το απλό εισιτήριο που περιλαμβάνει τις 3 ζώνες; Όπως στο Ποτσδαμ;Όχι, το κάστρο και ένα πολύ μικρό ιστορικό κέντρο.
Πας με το απλό εισιτήριο που περιλαμβάνει τις 3 ζώνες; Όπως στο Ποτσδαμ;Όχι, το κάστρο και ένα πολύ μικρό ιστορικό κέντρο.
Πολύ πιο όμορφο το Potsdam άνοιξη / καλοκαίρι.Τι λέτε για Potsdam τετοια εποχή ; Αξίζει η καλύτερα άνοιξη/καλοκαίρι ; Θα έχω 6 ημέρες Βερολίνο (πρώτη φορά). Μια μάλλον λέω για μονοήμερη Δρέσδη και μια σκέφτομαι για potsdam
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για Πότσνταμ, εκτός πια κι αν πετύχεις κάποια σπάνια χειμερινή καλοκαιρία, δε θα ευχαριστηθείς αυτό το μέρος, ειδικά τους πανέμορφους κήπους του Sansoucci, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν είναι ανθισμένοι αυτή την περίοδο. Δεδομένου πάντως ότι στο Πότσνταμ πας και με αστική συγκοινωνία (ζώνη ABC) μπορείς να το αποφασίσεις και τελευταία στιγμή. Ήμουν στο τσακ να κάνω μονοήμερη στη Δρέσδη, αλλά ο δυσάρεστος καιρός με απέτρεψε, συν η σκέψη ότι θα απολάμβανα καλύτερα την πόλη με διανυκτέρευση, οπότε η εκδρομή μετατέθηκε για του χρόνου.Τι λέτε για Potsdam τετοια εποχή ; Αξίζει η καλύτερα άνοιξη/καλοκαίρι ; Θα έχω 6 ημέρες Βερολίνο (πρώτη φορά). Μια μάλλον λέω για μονοήμερη Δρέσδη και μια σκέφτομαι για potsdam
Θα συμφωνήσω κι εγώ για Δρέσδη. Την έχω κάνει λόγω επαγγελματικού ταξιδιού "με την ψυχή στο στόμα" και δεν το ευχαριστήθηκα. Αξίζει πάνω από μία ημέρα. Συν το ότι ο καιρός πιθανότατα θα είναι αποτρεπτικός για πολλές βόλτες έξω.Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για Πότσνταμ, εκτός πια κι αν πετύχεις κάποια σπάνια χειμερινή καλοκαιρία, δε θα ευχαριστηθείς αυτό το μέρος, ειδικά τους πανέμορφους κήπους του Sansoucci, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν είναι ανθισμένοι αυτή την περίοδο. Δεδομένου πάντως ότι στο Πότσνταμ πας και με αστική συγκοινωνία (ζώνη ABC) μπορείς να το αποφασίσεις και τελευταία στιγμή. Ήμουν στο τσακ να κάνω μονοήμερη στη Δρέσδη, αλλά ο δυσάρεστος καιρός με απέτρεψε, συν η σκέψη ότι θα απολάμβανα καλύτερα την πόλη με διανυκτέρευση, οπότε η εκδρομή μετατέθηκε για του χρόνου.