• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Βερολίνο

alexandra75

Member
Αρχές Δεκεμβρίου θα πάω Βερολίνο με τη δουλειά μου. Θα μείνουμε στο Crowne Plaza. Επειδή θα μείνω μόνο 3 μέρες και βασικά τα πρωινά μου δεν θα είναι ελεύθερα, τι θα μου προτείνατε να δω οπωσδήποτε, καθώς και κάποια ενδιαφέροντα μέρη για φαγητό και ποτό.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αρχές Δεκεμβρίου θα πάω Βερολίνο με τη δουλειά μου. Θα μείνουμε στο Crowne Plaza. Επειδή θα μείνω μόνο 3 μέρες και βασικά τα πρωινά μου δεν θα είναι ελεύθερα, τι θα μου προτείνατε να δω οπωσδήποτε, καθώς και κάποια ενδιαφέροντα μέρη για φαγητό και ποτό.
Για φαγητό και ποτό οπωσδήποτε να πας είτε Prenzlauer berg (εμείς προτιμάμε την περιοχή κοντά στη στάση Schönhauser Allee) είτε στην περιοχή Friedrichshain (κατεβείτε στάση Warschauer και εκεί θα βρείτε πολλά εστιατόρια και μπαρ)

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
καλησπέρα σε όλους σας απο τη βροχερή τριπολη. εκλεισα εισιτήρια για τον φεβρουάριο για βερολίνο με τις προσφορές της easyjet αλλά δεν έχω ιδέα απο ξενοδοχεία.μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο αξιοπρεπές (δεδομένου ότι θα πάω με τους γονείς μου) στο κέντρο της πόληςμε πρωινό.αν τυχόν γνωρίζει κάποιος, για να ψάξω στο internet??ευχαριστώ πολυ:D

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
jahlive1985, ξεκίνα να διαβάσεις τις ταξιδιωτικές ιστορίες για το Βερολίνο όπου αναφέρονται ξενοδοχεία και μετά τα 295 μηνύματα στο θέμα "Πάω Βερολίνο. Τι μου προτείνετε?" και αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε.

Traveller

Member
Το μόνο που έχω να πω είναι να προσέξεις το κλασσικό πρόβλημα με τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία του Βερολίνου...

jahlive1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ok.ευχαριστω για την αμεση βοηθεια.marydim θα κοιταξω και δεν πιστευω να εχω απορίες.ολο και κατι θα βρεθει

Biko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Σε τρεις μέρες θα πρέπει να ιεραρχήσεις τις αναζητήσεις σου. Αν θέλεις να δεις μουσεία και βασικά αξιοθέατα (Ράιχσταγκ, Μουσίο Περγάμου, Εβραϊκό Μουσείο...) ο χρόνος είναι μικρός. Αν θέλεις να γευτείς λίγο την καθημερινή ζωή των Βερολινέζων αξίζει, εκτός των άλλων, να αφιερώσεις χρόνο για να περπατήσεις και το παλιό ανατολικό Βερολίνο. Αξιόλογος για χαλάρωση είναι ο ζωολογικός κήπος. Σε κάθε περίπτωση όμως μπες σε βιβλιοπωλεία, σε καφέ, σε γκαλερί και σε ό,τι σου γυαλίζει στο μάτι. Είμαι βέβαιος πάντως ότι θα το χαρείς τόσο ώστε να ξαναπάς.:)

menias

Member
Επόμενο Ταξίδι
βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
περού
καλήμέρα παιδιά
τί κάνετε? η αλήθεια είναι πως πριν ανατρέξω στην πολύτιμη βοήθεια σας μελέτησα αρκετά ότι πληροφορίες υπήρχαν στο forum για βερολίνο και ομολογώ πως με κάλυψαν πλήρως! ποιό είναι λοιπόν το προβλημά μου θα αναρωτιέστε! πριν μια βδομάδα αποφασίσαμε με την παρέα μου να πάμε βερολίνο. τελευταία στιγμή! μετά από μεγάλο ψάξιμο για φτηνα εισιτήρια, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, και πίεση από τους δύο φίλους που θα έρθουν μαζί , αυτοί 40 και εμείς 27, αποφασίσαμε με τον φίλο μου να κλείσουμε με τον seretis travel για βερολινο-ποτσνταμ-δρεσδη στις 24/12 για 5 γεμάτες ημέρες εφόσον ήταν και ο ποιο οικονομικός. το πρόγραμμα που δίνει έχει ως εξής:
1. αθήνα – βερολίνο με ξενάγηση πόλης και διαμονή στο golden tulip hamburg που βρίσκεται στο Landgrafenstrasse.
2. εκδρομή στο πότσνταμ.
3. ολοήμερη εκδρομή στην δρέσδη.
4. προαιρετική εκδρομή για Βραδεμβούργο, Μαγδεμβούργο (45€)
5. προαιρετική εκδρομή στο Στέτιν της Πολωνίας (45€) και αναχώρηση από βερολίνο στις 10:45 μμ.
και εδώ αρχίζει το δικό μου πρόβλημα. έχοντας διαβάσει τις δικές σας ιστορίες και θέλωντας να ζήσω και εγώ για λίγο το Βερολίνο πελάγωσα! δεν ξέρω πού πρέπει να ακολουθήσω το γκρουπ και που ένα δικό μου πρόγραμμα! και αυτό το πρόγραμμα τί να περιλαμβάνει? Δεν θέλω να δω το βερολίνο φωτογραφικά θέλω γυρίζοντας να είμαι γεμάτη και να μπορώ να πω ότι το είδα, έστω και λίγο αλλά ουσιαστικά. αν λοιπόν έχετε λίγο χρόνο θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να φτιάξω ένα ωραίο προγραμματάκι? Σας ευχαριστώ πολύ και λυπάμαι αν σας κούρασα με την φλυαρία μου!

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
καλώς όρισες στο travelstories !!!

στο θεμα που θετεις εγω θα σου μόνο οτι '' γεματη και με group '' δεν γινετε
φωτογραφικά θα το δεις σε οτι εχει σχεση με τα πρακτορεία
διαβασε τις τοσες ιστορίες αφιερωμα στο βερολίνο και βγαλε δικό σου ατομικο πρόγραμμα με βαση τι σου αρεσει περισσότερο ( μουσεια ,θεαματα , shopping κτλ..)

μια συμβουλή παντως θα στην δωσω : βεβαιώσου οτι τα κλιματιστικά στο ξενοδοχείο που θα μείνεις δουλέυουν !!!!
γιατι κατα καιρους αναφερονται διαφορα προβλήματα με αυτα :shock::shock::shock:

menias

Member
Επόμενο Ταξίδι
βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
περού
σε ευχαριστώ πολύ. και εγώ αυτό πιστεύω πως με το γκρουπ καταλήγεις να τα βλέπεις όλα φωτογραφικά. θα βγάλω ένα δικό μου προγραμματάκι απλά εύχομαι οι φίλοι μας να μην ενοχληθούν αν δεν ακολουθήσουμε το πούλμαν και την άνεση όπως αυτοί. έχω ενθουσιαστεί τόσο που σκέφτομαι να πάρω και ποδήλατο παρά το πολικό ψύχος που πιθανών να έχει. ελπίζω δηλαδή γιατί όταν πήγα αμστερνταμ η παρέα δεν με άφησε επειδή λέει δεν ξέρω να φρενάρω. ακου τώώώώώώρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! πληροφορίες που πήραν λέει από τον πατέρα. ψέμαααααααααααααααααααα!
Α!!! σχετικά με το στέτιν στην πολωνία τί έχεις να πεις? να πάω ή να αφιερώσω ακόμα λίγη ώρα στο βερολίνο?
πάντως ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia