evie131284
Member
Καλησπέρα πολυταξιδευμένοι μου!
Εγώ δυστυχώς δεν είμαι αν και θα ήθελα πολύ...
Εχω κάνει δυο ταξίδια στο εξωτερικό...και τα 2 με γκρουπ, και τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να ταξιδεψουμε μονοι μας!
Και τώρα έρχεται το ερώτημα Βερολινο ή Βουδαπέστη;
Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτές οι δυο πόλεις; Λογικά καμία!
Και τις δυο τις διαλέξαμε για λόγους οικονομικούς ... πολύ φτηνά εισιτήρια και για τους δυο προορισμούς...
Το θέμα είναι πως εγώ έφαγα σκάλωμα με το Βερολίνο και είχαμε σχεδόν καταλήξει εκεί και τώρα έρχεται η κ. Ράιαν να βγάλει και προορισμο για εκεί και προβληματίστηκα!
Λέω μήπως για ζευγάρι είναι ιδανικότερη και πιο εύκολη η Βουδαπέστη; ειδικά για ένα ζευγάρι που δεν έχει κυκλοφορήσει μόνο του στο εξωτερικό;
Βοηθείστε ρε παιδιά έχω χαθεί!!!
αν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει..
Εγώ δυστυχώς δεν είμαι αν και θα ήθελα πολύ...
Εχω κάνει δυο ταξίδια στο εξωτερικό...και τα 2 με γκρουπ, και τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να ταξιδεψουμε μονοι μας!
Και τώρα έρχεται το ερώτημα Βερολινο ή Βουδαπέστη;
Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτές οι δυο πόλεις; Λογικά καμία!
Και τις δυο τις διαλέξαμε για λόγους οικονομικούς ... πολύ φτηνά εισιτήρια και για τους δυο προορισμούς...
Το θέμα είναι πως εγώ έφαγα σκάλωμα με το Βερολίνο και είχαμε σχεδόν καταλήξει εκεί και τώρα έρχεται η κ. Ράιαν να βγάλει και προορισμο για εκεί και προβληματίστηκα!
Λέω μήπως για ζευγάρι είναι ιδανικότερη και πιο εύκολη η Βουδαπέστη; ειδικά για ένα ζευγάρι που δεν έχει κυκλοφορήσει μόνο του στο εξωτερικό;
Βοηθείστε ρε παιδιά έχω χαθεί!!!
αν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει..