Γερμανία Βερολίνο-Απορίες και βοήθεια

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Πληρώνω σε μαγαζιά με χρεωστική eurobank χωρίς έξτρα χρέωση και μόνο αν βγάλω μετρητά από ΑΤΜ πληρώνω προμήθεια. Ισχύει;
Μερικά καταστήματα δεν δέχονται κάρτες.
Από ΑΤΜ βγάζεις μετρητά χωρίς προμήθεια.

Αν προλάβουμε 1 ημερήσια να πάμε πού; Πόσδαμ;
Ναι.
Πολύ ωραία είναι και η Δρέσδη αλλά για μία ημέρα δεν νομίζω.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
...

Στον χρόνο που θα έχουμε τι θα προτείνατε να μην χάσουμε ; π.χ Μουσεία

Επίσης προτάσεις για φτηνό και καλό φαγητό ...

Πληρώνω σε μαγαζιά με χρεωστική eurobank χωρίς έξτρα χρέωση και μόνο αν βγάλω μετρητά από ΑΤΜ πληρώνω προμήθεια. Ισχύει;
Αν προλάβουμε 1 ημερήσια να πάμε πού; Πόσδαμ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Με δεδομένο οτι το εξαιρετικό μουσείο της Περγαμου θα είναι εξ ολοκλήρου κλειστό για τα επόμενα χρόνια θα πρότεινα να πάτε στο Pergamon Panorama γιατί είναι κάτι πολύ διαφορετικό σαν εμπειρία! Εγώ κάθισα μια ώρα πάνω στον πύργο για να απολαύσω την Αρχαία Πέργαμο...
Επίσης, το ανακαινισμενο Νέο Μουσείο με τα αιγυπτιακά εκθέματα είναι ωραία επιλογή!

Το DDR Museum ήταν πολύ διασκεδαστικό και μας πρόσφερε μια ξεχωριστή εμπειρία! Αν είστε και ωραία παρέα θα το απολαύσετε, εάν πάτε την σωστή μέρα και ώρα. Εάν έχει πολύ κόσμο δεν θα το χαρείτε καθόλου. Τα πρωινά τις καθημερινές πάνε σχολεία και γίνεται χαμός. Εμείς πήγαμε απόγευμα Παρασκευής στις 6 μμ και μείναμε μέχρι το κλείσιμο στις 9 μμ. Οδηγήσαμε και το θρυλικό Trabi γιατί δεν υπήρχε πολύς κόσμος εκείνη την ώρα και δώσαμε "μάχη" με μια μικρή 7χρονη Γερμανίδα που ήξερε να το οδηγήσει καλύτερα από εμένα που δεν μπορούσα να αλλάξω ταχύτητες...🤣🤣 Στο τέλος την πήρα για συνοδηγό...😇

Εάν σου αρέσουν τα παλάτια το Σαρλότενμπουργκ έχει διαφορετική αισθητική, ιδιαίτερα ρομαντική και μου άρεσε αρκετά! Οι δε κήποι του είναι δωρεάν και είναι απόλαυση η βόλτα μέσα στο καταπράσινο πάρκο.
Πληρώνεις παντού με κάρτα χωρίς καμία προμήθεια, όπως στην Ελλάδα. Πουθενά δεν πλήρωσα με μετρητά εκτός από μια κρουαζιέρα με σκάφος στο ποτάμι.
Πάρε μαζί σου και 100-200 € για καμιά αγορά σε υπαίθρια αγορά.
Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ανάληψη αφού μπορείς να πάρεις μαζί σου κάποια μετρητά.
Για ημερήσια εκδρομή προτείνω το Potsdam και επίσκεψη στους κήπους του Σανσουσί.
Τον Μάιο θα είναι όλα καταπράσινα.[/QUOTE]

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα