Viaggi
Member
Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ακόμα ειδήσεις;Δεν καταλαβες, αλλα δεν πειραζει. Μπορει και καλυτερα που δεν βλεπεις ειδησεις σημερα.
Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ακόμα ειδήσεις;Δεν καταλαβες, αλλα δεν πειραζει. Μπορει και καλυτερα που δεν βλεπεις ειδησεις σημερα.
Buy online the tickets to visit St. Mark's Basilica in Venice, Italy!Καλησπέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος από που θα κλείσω εισητηρια των 3€ μέσω Ίντερνετ για την Βασιλική του Αγ. Μάρκου;
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
καλησπέρα, μπαινω στο σάιτ να κλείσω εισητηρια για τις 14/10 για 3 άτομα και δεν μου το επιτρέπει, αναφέρει ότι πρέπει να αγορασω πάνω από 10 εισητηρία. Μήπως ξέρετε τι γίνεται και αν μπορώ με κάποιον άλλο τρόπο;
Τα αγοραζετε ολα μαζι ή ενα ενα?γιατι κ εγω που πηγα φετος 3 εισιτηρια αγορασα αλλα ενα ενα ξεχωριστα και δεν ειχε κανενα θεμακαλησπέρα, μπαινω στο σάιτ να κλείσω εισητηρια για τις 14/10 για 3 άτομα και δεν μου το επιτρέπει, αναφέρει ότι πρέπει να αγορασω πάνω από 10 εισητηρία. Μήπως ξέρετε τι γίνεται και αν μπορώ με κάποιον άλλο τρόπο;