Viaggi
Member
Αν δε θες να περιμένεις σε μια ατελείωτη ουρά, ναι να βγάλεις από πριν εισιτήριο.Και μια ακόμα ερώτηση: για το παλάτι των Δογηδων να προτιμήσω από πριν αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου?
Αν δε θες να περιμένεις σε μια ατελείωτη ουρά, ναι να βγάλεις από πριν εισιτήριο.Και μια ακόμα ερώτηση: για το παλάτι των Δογηδων να προτιμήσω από πριν αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου?
Αν θυμάμαι καλά έχει και ένα τεράστιο έργο του Τιντορέτο.το παλάτι των Δογηδων
Στην Accademia υπάρχει μία σχετικά μικρή αίθουσα όπου τα έργα δάσκαλου και μαθητή βρίσκονται σε διπλανές θέσεις.3. Επειδή έχω μια αδυναμία στα έργα του Τιτσιανο κ του Τιντορετο ήθελα να ρωτήσω (γιατί έχω κάπου μπερδευτεί με κάποια αξιοθέατα) σε ποιες εκκλησίες κ σε ποιες πινακοθηκες μπορώ να δω αντιπροσωπευτικα έργα τους?
το Sirmione ειναι υπέροχο, μην το χάσετε. Θα μπορούσε να συνδιαστεί με Gardaland, υπολόγισε όμως οτι θα ξοδέψετε μια ολόκληρη μέρα αν το εντάξετε στο πρόγραμμά σας.4. Έχω βάλει 2 βραδια διαμονή στη Βερόνα (από Βερόνα επιστρέφω Αθήνα) κ σκεφτομαι να επισκεφτώ με λεωφορείο το Sirmione. Αξίζει τον κόπο ή θα χάσω χρόνο από πράγματα που μπορώ να δω στη Βερόνα?
5. Η Gardaland είναι κοντά στη Βερόνα? Πας με συγκοινωνία? Έχω και το έτερο ήμισυ που είναι "παιχνιδιαρικο"
Την πρωτη Κυριακη του μηνα ειχαμε μπει παντου δωρεαν. Για δες ποτε πας.Και μια έξτρα ερώτηση που αφορά τη Βερόνα, αλλά μια που θα τις συνδυάσω ας την κάνω εδώ
3. Υπάρχει αξιοθέατο στη Βερόνα με τεράστιες ουρές που πιστεύετε ότι χρήζει προαγοράς εισιτηρίου? Η οτι θέλουμε μπορούμε να το αποφασίσουμε εκεί on the spot?
Τρίτη με Πέμπτη θα είμαστε Βερόνα, οπότε μάλλον θα το αφήσουμε στο χαλαρόΤην πρωτη Κυριακη του μηνα ειχαμε μπει παντου δωρεαν. Για δες ποτε πας.
Ουτε τις δωρεαν μερες ειχε ουρες. Δεν ειναι καμια απο τις πολυ σημαντικες πολεις. Ειχε ουρα μονο στο μπαλκονι της Ιουλιετας, αλλα δεν θελαμε να ανεβουμε αφου δεν ειναι ιστορικη τοποθεσια.