Για τις εταιρείες δεν μπορώ να σου πώ κάτι,απλά χρησιμοποίησε ένα site που συγκρίνει εταιρείες ενοικιάσεων και κάνε την επιλογή σου από εκεί (πχ www.autoeurope.eu που είναι πολύ καλό).Από Bellagio ή Κόμο προτιμώ Κόμο.Bellagio νομίζω 2 νύχτες θα βαρεθείτε,ενώ στο Κόμο έχετε επιλογές ημερήσιας στο Lugano,στο Μιλάνο (40 λεπτά) ή ακόμα και ανάβαση με το Funikolar στο Brunatε (ενα υπέροχο χωριό πάνω στο βουνό από το Κόμο που έχει θέα όλη τη λίμνη).Παιδιά Καλημέρα!
Το αυτοκίνητο δεν έχει επιπλέον χρέωση επειδή το αφήνουμε σε άλλη πόλη και η Herz φαίνεται να είναι φτηνότερη από την Sixt. Έχετε να προτείνετε εσείς άλλη εταιρεία??
Όσον αφορά στην άφιξη στη Βενετία τα εισιτήρια (από Αθήνα) είναι 224 και για τους δύο οπότε δεν είναι και άσχημα.Μετά τη Βενετία λέμε να μείνουμε 2 νύχτες στο Belllagio. Είναι καλή επιλογή για διανυκτέρευση ή να προτιμήσουμε το Como?
Μετά τη Φλωρεντία θα μείνουμε κ 2 νύχτες στη εξοχή της Τοσκάνης και έχω βρει πολύ ωραία αγροτουριστικά καταλύματα στο San Gimignano. Έχετε να προτείνετε πιο κατάλληλο χωριό για διανυκτέρευση?Μήπως πριν την Ρώμη να προσθέσουμε και μια νύχτα Σιένα??
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!!!!!!
Ε,αντε μπραβο....Έτσι όπως μου τα λέτε όλοι μάλλον θα προσθέσουμε κ άλλες διανυκτερεύσεις για να δούμε και άλλα μέρη...χεχεχεεχ!!
Εμείς είχαμε μείνει Corniglia, βασικά είναι το λιγότερο τουριστικό νομίζω από όλα. Αλλά τον Αύγουστο που γινόταν πραγματικά χαμός σε όλα, μου άρεσε που το βράδυ γυρνούσαμε κ ήταν πιο χαλαρά. είχε μια ωραία πλατεία, πολύ γραφική με μερικά μαγαζάκια για φαγητό.Έτσι όπως μου τα λέτε όλοι μάλλον θα προσθέσουμε κ άλλες διανυκτερεύσεις για να δούμε και άλλα μέρη...χεχεχεεχ!!Το μόνο που θα μπορούσε να αφαιρεθεί για να γλιτώσουμε χιλιόμετρα θα ήταν η Βενετία αλλά εκείνη την εποχή βρίσκω πιο ακριβές πτήσεις για Μιλάνο....Θα το ψάξω πιο διεξοδικά βέβαια....Σε ποιο μέρος μου προτείνετε διανυκτέρευση στη Cinque Terre?????