battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Εξαρτάται τι θέλεις, να απολαύσεις τη διαδρομή και να μπεις με πλοίο στη Βενετία; Ή να φτάσεις γρήγορα; Οι ώρες δε συγκρίνονται...
Εμείς μείναμε εδώ...και τώρα το θέμα ΔΙΑΜΟΝΗ...καλές κ οικονομικές (σχετικά) προτάσεις?
Με τον όρο οικονομικές εννοώ οχι πάνω απο 250 την βραδια(και αυτο προκύπτει απο μια ματια που εχω ρίξει)
για το καινουργιο λιμανι δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα αν και σπουδαζω στην πατρα και ημουν την προηγουμενη εβδομαδα δεν ειχα δει κατι τετοιο !! φημολογειται η λειτουργεια καινουργιου λιμανιου αλλα ακομα δεν ειχε ξεκινησει τουλαχιστον μεχρι να φυγω !! Οσο για τον σταθμο στα ΚΤΕΛ ειναι στην οδο αγιου ανδρεος και ζαίμη και απεναντι απο το λιμανι !!!Έμαθα σήμερα ότι στην Πάτρα άρχισε να λειτουργεί καινούργιο λιμάνι για τα πλοία που έχουν προρισμό την Ιταλία γνωρίζει κανείς πως πάμε από το παλιό λιμάνι στο νέο και που βρίσκεται ο σταθμός των Κτελ στην Πάτρα;
To Paradiso perduto από φαγητό δε λέει πολλά (πιο πολύ "να τσιμπάς" φαντάσου) αλλά είναι ατμοσφαιρικό και πολλά βράδια έχει ζωντανή μουσική, τζαζ, bossa-nova κλπ.Πάντως όσο ήμουν εκεί μου είχαν προτείνει ντόπιοι ένα μπαρ-εστιατόριο, δεν πήγα, αλλά για να το πρότειναν, καλό θα ήταν. Λέγεται Paradiso perduto και είναι στην περιοχή Canareggio.