frenchman
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Venice
- Ταξίδι-Όνειρο
- Antarctica
Θα το τσεκαρω το απόγευμα τώρα ειμαι με το κινητό, μαγαζί με ωραία κρέατα σχάρας όπως το Al timon?
Λοιπόν τα σούπερ κλασσικά αξιοθέατα ο Άγιος Μάρκος και το παλάτι των Δόγηδων είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικά.ποια μουσεία κ εκκλησίες αξίζει να επισκεφθω τα κυριότερα..
Έχεις ξαναπάει Ιταλία? Ρωτάω για να μην επαναλάβω κάποια τυχόν ήδη γνωστά.κ κάποια tips που θα βοηθουσαν.
Όχι δεν έχω ξαναπάει Ιταλία είναι η πρώτη φορά. Κ θα μείνω μόνο Βενετία 5ημερες.Λοιπόν τα σούπερ κλασσικά αξιοθέατα ο Άγιος Μάρκος και το παλάτι των Δόγηδων είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικά.
Σε κοντινή απόσταση από αυτά μου άρεσε επίσης πολύ ο άγιος Ζαχαρίας.
Πόλύ αξιόλογη εκκλησία και σε πολύ ωραίο σημείο ο άγιος Γεώργιος των Ελλήνων.
Στο dorsoduro η santa Maria della salute και πολύ κοντά η πινακοθήκη της Accademia.
Τα λιοντάρια του Πειραιά και της Δήλου? έξω από το ναύσταθμο.
Έχεις ξαναπάει Ιταλία? Ρωτάω για να μην επαναλάβω κάποια τυχόν ήδη γνωστά.
Καταρχάς καλό και χρήσιμο είναι πρώτα από όλα να διαβάσεις λίγα πράγματα για την ιστορία της πόλης, την αρχιτεκτονκή, την τέχνη(Ενετική σχολή ζωγραφικής). Επίσης και για τα αξιοθέατα ξεχωριστά. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση του προορισμού και της αξίας του αλλά και να καταλαβαίνεις τι βλέπεις.Θα ήθελα αν κάποιος έχει την εμπειρία να μου πει κ κάποια tips που θα βοηθουσαν.