• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βενετία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

STKF

Member
Αρα παω στην πρωτη επιλογη? Καμια προταση,συμβουλη,σκεψη για τη προταση γαμου εχετε?
Ότι και να αποφασίσεις, χρειάζεται να λάβεις υπόψη τον καιρό και τα alta aqua, οπότε πρέπει να έχεις προεοιμάσει εναλλακτικές. Αυτά όμως θα τα ξέρεις λίγες ημέρες πριν το ταξίδι.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καμια προταση,συμβουλη,σκεψη για τη προταση γαμου εχετε?
Αυτό, λεβέντη μου, δεν γίνεται με υποδείξεις του τύπου: "Θα το κάνεις εκεί, θα το κάνεις έτσι", κλπ. Μην σε αγχώνει, κι η κοπέλλα σου - μη γελιέσαι - προετοιμασμένη θα είναι, όσο κι αν δεν το δείχνει... Οπότε χαλάρωσε, θα το νοιώσεις εκεί το πότε θά'ναι η στιγμή και μη στενοχωριέσαι αν κάτι δε γίνει "τέλεια", δεν έχει καμμία σημασία, η ουσία μετράει! :)

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Αξίζει να πάμε 3 μέρες Βενετία τον Ιανουάριο ή δεν αντέχεται το κρύο?

Έχουμε βρει με Alitalia στα 150 ευρώ και το σκεφτόμαστε!

cult

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Έχει κρύο και υγρασία έτσι και αλλιώς ,τον Ιανουάριο υποψιάζομαι θα είναι ανυποφορη η κατάσταση. Καλοκαίρι. Είχαμε πάει και δυο ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς. Αν έχετε ευχέρεια χρόνου κανονίστε το προς καλοκαίρι μεριά. η Βενετία πρέπει να περπατηθει και είναι αμαρτία να μην μπορείτε να την πςρπατησετε λόγω καιρού. Επιπλέον οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείτε και τα νησάκια, πράγμα δύσκολο με άσχημο καιρό.

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Καλά φαντάστηκα, οπότε άκυρη η Ιταλία μιας και πέρυσι την ίδια περίοδο το κρύο στην Ρώμη ήταν εξωπραγματικό και είχαν παγώσει τα σιντριβάνια!

Οπότε μας βλέπω για Βουδαπέστη

Orfeasraf

Member

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Καλά φαντάστηκα, οπότε άκυρη η Ιταλία μιας και πέρυσι την ίδια περίοδο το κρύο στην Ρώμη ήταν εξωπραγματικό και είχαν παγώσει τα σιντριβάνια!

Οπότε μας βλέπω για Βουδαπέστη
Για κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου για τη Βουδαπέστη πέρυσι το Γενάρη, να πάρεις μια ιδέα τί σημαίνει κρύο!
Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να πας όπου σου αρέσει και το κρύο αντιμετωπίζεται με σωστό ντύσιμο.

https://www.travelstories.gr/commun...σχίζοντας-τις-γέφυρες-του-duna-ποταμού.56390/

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Για κάνε τον κόπο και ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου για τη Βουδαπέστη πέρυσι το Γενάρη, να πάρεις μια ιδέα τί σημαίνει κρύο!
Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να πας όπου σου αρέσει και το κρύο αντιμετωπίζεται με σωστό ντύσιμο.

https://www.travelstories.gr/community/threads/Βολτάροντας-κατεψυγμένοι-στην-πόλη-με-τα-τρία-ονόματα-διασχίζοντας-τις-γέφυρες-του-duna-ποταμού.56390/
Τι σε κανει να πιστευεις πως εκει θα υπαρχει - σημαντικη - διαφορα; οσο για τον περασμενο χειμωνα αυτο ειναι μια φορα στα 15 χρονια στατιστικα.
Είμαι σίγουρος ότι και στην Βουδαπέστη κρύο θα έχει, απλά έχω την εντύπωση ότι η Βενετία δεν είναι κατ΄εξοχήν χειμερινός προορισμός και ίσως τον κάψουμε, ή τουλάχιστον αυτό θέλω να τσεκάρω ρωτώντας.

Orfeasraf

Member
έχω την εντύπωση ότι η Βενετία δεν είναι κατ΄εξοχήν χειμερινός προορισμός και ίσως τον κάψουμε, ή τουλάχιστον αυτό θέλω να τσεκάρω ρωτώντας.
Οκ τοτε. Δε νομιζω παντως πως το χειμωνα θα ειναι τοσο μη ομορφη η Βενετια...

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Είμαι σίγουρος ότι και στην Βουδαπέστη κρύο θα έχει, απλά έχω την εντύπωση ότι η Βενετία δεν είναι κατ΄εξοχήν χειμερινός προορισμός και ίσως τον κάψουμε, ή τουλάχιστον αυτό θέλω να τσεκάρω ρωτώντας.
Και οι δύο πόλεις, είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι, είναι σίγουρα πανέμορφες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom