Δεν είναι άσχημη ιδέα να πας Βενετία. Απλά για ημερήσια ίσως βολεύει να πας σε καμιά πιο κοντινή πόλη όπως Πίζα, Λούκα, Μπολώνια, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο.Καλημέρα σε όλους,
σχεδιάζω ένα ταξίδι με τον άντρα μου για Φλωρεντία μέσα Δεκεμβρίου και λέμε για ολοήμερη εκδρομή Βενετία! Εχω στο μυαλό μου να πάμε με τρένο απλα αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα πάω από τον σιδηροδρομικό σταθμό στην πλατεία του Αγίου Μάρκου μιας και η απόσταση στο χάρτη φαίνεται αρκετή! Επίσης να μου πείτε ποσο θα μου κοστίσει γιατί είμαι άνθρωπος του προγραμματισμού και βγάζω από τώρα τα έξοδα κλπ. Τέλος τι θα μου προτείνατε να κάνω (πχ βόλτα με γόνδολα? αξίζει?) Που να φάμε ωραία και όχι τόσο τσιμπημένα και τουριστικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αναλόγως την στάθμη του νερού. Αν πατήσεις στο google, alta acqua venice forecast θα σου εμφανίσει site με πρόγνωση του φαινομένου.αν γίνει κάτι τέτοιο είναι σε όλη την πόλη το πρόβλημα η μόνο στην πλατεία του Αγίου Μάρκου?
Είσαι σίγουρος; Ο προσανατολισμός της λήψης της φωτογραφίας και τα χρώματά της, εμένα σαν ηλιοβασίλεμα μου κάνουν!Τραβηχτηκε πολυ νωρις το πρωι στην προκυμαια του Αγ. Μαρκου
Ειναι κατα τις 7 το πρωι. Ο ηλιος βγαινει απο τα αριστερα της φωτογραφιαςΕίσαι σίγουρος; Ο προσανατολισμός της λήψης της φωτογραφίας και τα χρώματά της, εμένα σαν ηλιοβασίλεμα μου κάνουν!
Υπέροχη, έτσι κι αλλιώς!Ειναι κατα τις 7 το πρωι. Ο ηλιος βγαινει απο τα αριστερα της φωτογραφιας
80 ευρώ για τη μισή ώρα. Από το απόγευμα και μετά, νομίζω μετά τη δύση του ήλιου (δεν ξέρω όμως από τι ώρα ακριβώς και μετά) 100 ευρώ.Η τιμες της γονδολας? Και ωρα?
Τα βρισκω καπου συγκεκριμενα στο διαδυκτιο?80 ευρώ για τη μισή ώρα. Από το απόγευμα και μετά, νομίζω μετά τη δύση του ήλιου (δεν ξέρω όμως από τι ώρα ακριβώς και μετά) 100 ευρώ.