Ginakk
Member
Ναι μου διεφυγε το που θα μεινεις, εγω ειχα ως βαση παντα το Μεστρε...Την 1η μέρα που φτάνουμε θα χρειαστούμε σίγουρα βαπορέτο για να κατεβούμε με τα πράγματα κοντά στο δωμάτιο. Αν ισχύσει το πρόγραμμα και έχει όλη μέρα περπάτημα, έχοντας την κάρτα απεριορίστων διαδρομών θα μπορούσαμε να μπούμε για βόλτα στο μεγάλο κανάλι, ή αν κουραστούμε το απόγευμα να επιστρέψουμε με αυτό. Αν την επόμενη μέρα πάμε νησάκια θα χρειαστούμε συνολικά 2 μέρες σίγουρα. Θα δω...
Πως το εννοείς να μη μας φτάσουν? Σε όλους τους οδηγούς το έχουν σαν ημερήσια εκδρομή, και ειδικά αν πας μόνο Μουράνο, Μπουράνο το έχουν και για μισή μέρα.
Τα δρομολογια απο οσα θυμαμαι ηταν αλλες γραμμες, με συνδεση βεβαια μεταξυ τους αλλα δεν μας βολευαν οι ωρες.Ειχαμε προτιμησει να κανουμε τουρ με βαρκα που εφευγε απο την πλατεια Αγ.Μαρκου κι ειχε και ξεναγο.
Ξαναλεω ομως πως κυριως με τα ποδια γυρνουσαμε οποτε δεν ειχαμε λογο να βγαλουμε καρτα.Τη στιγμη που εσεις θα το χρειαστειτε για μετακινηση απο και προς το ξενοδοχειο,κατι που μου διεφυγε, τοτε ισως σε συμφερει
Κατα τ αλλα οσο μπορειτε περιηγηθειτε πεζοι, θα ανακαλυψετε πολλα που θα σας αρεσουν.