Βάλε το λινκ του ξενοδοχείου....Για το PALAZZO LG SCALE γνωρίζει κανείς?
Φαίνεται σε βολική τοποθεσία.Ας πει και κάποιος που τα έχει πιο πρόσφατα...είχα πάει πριν αρκετά χρόνια,οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ.Κανε και "αναζήτησή" γιατί έχουν γραφτεί αρκετά...δες και ιστορίες που έχουν γραφτεί εδώ...http://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Ευρώπη.57/?prefix_id=21www.palazzolascala.com
Σε ευχαριστω πολυ Karfitsa. Εχεις γνωρισει τη Βενετια? Θα ηθελα οποτε εχεις χρονο τις συμβουλες και τις προτασεις σου.
Αν δεν έχεις πάει,αξίζει να δεις την Βενετία! Ειδικά αν μπορεσεις να φυγεις λιγο πιο αργα για να την δεις την πλατεία του Αγιου Μάρκου φωτισμένη το βραδυ,δεν θα το μετανιώσεις,πιστεψε με,ειναι παραμυθενια. Σιγουρα σε μια μέρα δεν τα βλέπεις όλα βεβαια. Κατα τ'αλλα, και Βερονα θα μπορουσες να πας, σε μια μέρα μπορείς άνετα να περπατήσεις στην πόλη και να πάρεις μια γεύση.Τελικά από Μιλάνο, ποιές είναι οι επιλογές για μια καλή μονοήμερη εκδρομή;
Πεγω εκλεισα στο Ponte Hotel Mocenigo εχει καλη βαθμολογια και ειναι και κεντρικα μπορεεις να πεις..
Εχει οντως πολυ καλη βαθμολογια, ποτε ταξιδευεις? Παντως για τον Μαιο που κοιταξα για τιμες, εχει κλεισει. H περιοχη Castello δειχνει να ειναι κοντα στη πλατεια San Marko η' με ξεγελαει ο χαρτης? Μπορει να μου πει καποιος ποια περιοχη ειναι καλυτερη για διαμονη?εγω εκλεισα στο Ponte Hotel Mocenigo εχει καλη βαθμολογια και ειναι και κεντρικα μπορεεις να πεις..
παω 7 με 10 Απριλη ..Ναι ειναι κοντα με τη πλατεια και εχει και ευκολη προσβαση απο τη πλατεια Santa Lucia που ειναι ο σταθμος και απο τη piaza Roma ...Π
Εχει οντως πολυ καλη βαθμολογια, ποτε ταξιδευεις? Παντως για τον Μαιο που κοιταξα για τιμες, εχει κλεισει. H περιοχη Castello δειχνει να ειναι κοντα στη πλατεια San Marko η' με ξεγελαει ο χαρτης? Μπορει να μου πει καποιος ποια περιοχη ειναι καλυτερη για διαμονη?