katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Η ερώτηση είχε να κάνει με το που θα αφήσουν το αυτοκίνητο που θα έχουν νοικιάσει πιο πριν. Από ό,τι κατάλαβα θα μείνουν Βενετία.Η διαμονή στο Μέστρε είναι ενδεδειγμένη, και απαιτεί 15 έως 20 λεπτά για το νησάκι της Βενετίας, είτε με λεωφορείο, είτε με τραίνο. Τα βαπορέτο τα παίρνεις όταν φτάσεις εκεί, και κάνεις τις διαδρομές που θέλεις. Θα πρότεινα να μη χάσετε την επίσκεψη στα Murano & Burano.
1) δεν μυρίζουν, μην ανησυχείς. Αρχές καλοκαιριού θα είναι πολύ ωραία και ίσως να μην έχει πάρα πολύ κόσμο (αυτή είναι η πραγματική μάστιγα)Βρήκα κάτι φτηνά εισιτήρια το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου για Μπέργκαμο και σκέφτομαι να τα κλείσω πριν κανουν φτεράαααααααα ....για να πάμε Βενετία. Την προηγούμενη φορά που το σχεδίασα τελικά βρεθήκαμε στη Ζυρίχη ελπίζω αυτή τη φορά να το πετύχω... Έχω ακούσει κάποιες φήμες όμως και θέλω από εσάς τα τσακαλάκια των ταξιδιών να μου πείτε αν ισχύουν.
1) Ισχύει ότι το καλοκαίρι τα κανάλια βρωμάνε απαίσια και δεν λέει να πάει κανείς Βενετία? Ακόμα και αρχές καλοκαιριού έτσι είναι,αν είναι?
2) Όλοι μου έχουν πει να μην μείνω στο Μέστρε. Όμως τα ξενοδοχεία εκεί είναι πολύ πιο οικονομικά. Πόσο χρόνο απέχει με τα βαπορέτα το Μέστρε από τη Βενετία και πόσο κοστίζει πάνω κάτω η μεταφορά προς εκει? Γιατι να μην μείνουμε στο Μέστρε;
3) Θα έχουμε στη διάθεσή μας τη μισή μέρα που φτάνουμε (Μπεργκαμο θα ειμαστε γυρω στις 11 το πρωι) και άλλες τέσσερις μέρες. Μήπως είναι πολλές για Βενετία?
2) αν σε παίρνει οικονομικά, να μείνεις Βενετία, έστω και απόκεντρα. Στο Μέστρε μένει κανείς μόνο για οικονομικούς λόγους.
3) δεν θα βαρεθείτε. Έχει πολλά αξιοθέατα και ενδείκνυται για απεριόριστο περπάτημα. Μπορείτε να κάνετε εκδρομή στα νησάκια και αν* σας περισσεύει χρόνος στη Βερόνα.
edit είχα ξεχάσει το 'αν'
Last edited: