Oχι ρε συ ...δε μου αρεσε ..περιμενα περισσοτερα και ηταν μονο ενας μικρος πεζοδρομος.Εγω οπως ειπαν και οι προηγουμενοι...πιστευω οτι θα ειναι πολυ ωραια το καλοκαιρι για να φας και να πιεις οικονομικα στα φοβερα μαγαζια που εχουν φτιαξει διπλα στο ποταμι.Συν κατι ακομα ...εμενα μου αρεσει πολυ και η ηλεκτρονικη ,τρανς μουσικη ...και το Βελιγραδι ,απο ο,τι ειδα ,τη λαλαει καλα.Τώρα μη μου πεις ότι σε ενθουσίασε η Skandarlija γιατί θα τραβάω τις τρίχες μου. Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι με τι ενθουσιάζεται ο κόσμος στο Βελιγράδι (σαν πόλη και μόνο κρινόμενη). H εγώ το έχασα ή δεν... αντικειμενικά
Ειναι ..ειναι !Στο Zemun δεν μπόρεσα να πάω καί έτσι δεν έχω προσωπική άποψη. Από περιγραφές άλλων μάλλον πρέπει να είναι από τα καλύτερα σημεία στο Βελιγράδι.
...τεράστια μπιφτέκια, παγωμένη jelen, τα αναφέρεις στην ιστορία σου, οεοο!! είχαμε πάθει σιελόρροια!τα επιβλητικά της ιστορικά κτίρια έχει, ωραία πάρκα, εντυπωσιακές εκκλησίες, όμορφη πανοραμική θέα από το φρούριο, το γραφικότατο πανέμορφο Zemun, σημεία για ωραίους περιπάτους δίπλα στους ποταμούς δούναβη και σάβα, το πάρκο αναψυχής Ada Ciganlija, έντονη νυχτερινή ζωή και εξαιρετικούς κατοίκους.
Είναι ίσως η πιο γραφική περιοχή της πόλης. Απο τα αγαπημένα μου μέρη σίγουρα!Στο Zemun δεν μπόρεσα να πάω καί έτσι δεν έχω προσωπική άποψη. Από περιγραφές άλλων μάλλον πρέπει να είναι από τα καλύτερα σημεία στο Βελιγράδι.
Δεν μπόρεσα να δώ τίποτε από αυτά πού αναφέρεις. Εσύ τι εποχή πήγες?Είναι ίσως η πιο γραφική περιοχή της πόλης. Απο τα αγαπημένα μου μέρη σίγουρα!
Παιδιά, Savamala, Zemun, Splavovi, BIGZ, τα blok 62 και 63 του Novi Beograd, Ada Ciganlija και νήσος του πολέμου! Μου φαίνεται απίστευτο που διαβάζω τέτοια σχόλια για το Βελιγράδι, σίγουρα απο τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης για εμένα!
Δεν είμαι νέα καί το μόνο πού ΔΕΝ με ενδιαφέρει είναι η νυχτερινή ζωή. Το είδαμε λοιπόν από διαφορετικό πρίσμα.Εγώ δύο φορές έχω πάει - και οι δύο ήταν καλοκαίρι. Φέτος ειδικά πήγα και την εποχή που γινόταν το Belgrade Beer Festival στο πάρκο Usce, απένταντι απο το κέντρο. Μαζεύει λέει 900.00 άτομα μέσα σε 5 μέρες και όπως μπορείς να φανταστείς κάθε μέρα γίνεται το έλα να δείς!
Σίγουρα η εποχή παίζει μεγάλο ρόλο (πχ νομίζω τα splavovi κλείνουν το χειμώνα) αλλα και πάλι πιστεύω πως μπορείς πολύ εύκολα να περάσεις μια εβδομάδα χωρίς να βαρεθείς, ειδικά αμα είσαι νέος και ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις την νυχτερινή ζωή.