Η επτάμηνη ισχύς του πιστοποιητικού ξεκινά από 1η Φλεβάρη, δηλαδή εφόσον έχεις κάνεις τις αρχικές δόσεις του εμβολίου που προβλέπονται, το πιστοποιητικό προς το παρόν είναι έγκυρο. Γνωστή μου που νόσησε σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης πριν ένα χρόνο δεν έβγαλε ποτέ άκρη με τον ΕΟΔΥ και απλά θεωρούνταν ανεμβολίαστη, αλλά θέλω να ελπίζω ότι κατάφεραν να βρουν λύση από τότε. Για το αν είναι safe, καλύτερα να ρωτήσεις γιατρό (κάτω από τρίμηνο σε καμιά περίπτωση, τόσο συστήνει και η Επιτροπή Εμβολιασμών, αν και ξέρω περίπτωση γιατρού που είχε συστήσει ακόμη και εξάμηνο από τη νόσηση. Πριν την Ο αυτό).Το 7μηνο για μένα έληξε προχθες. Πριν φυγω ταξίδι, το σύστημα ειχε μόλις ανοιξει για την τριτη δοση, αλλα εκείνη τη μία μερα που θα προλάβαινα, δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού. Νοσησα ομως πριν ένα μήνα στο εξωτερικό, αλλά το Ελληνικό κράτος δεν το ξέρει και δε μου δίνει και τρόπο να το δηλώσω. Ραντεβού για τρίτη δόση δε μπορω να κλείσω, καθως το emvolio.gov.gr δέχεται μόνο συνδέσεις από Ελληνικες IP (κι αυτές όχι όλες, μιλάμε για άσχετους ηλίθιους). Δηλαδή τωρα θα πρέπει να ακολουθώ τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους μέχρι να κάνω την τρίτη δοση; Ειναι safe να κανω την τριτη δόση ένα-ενάμιση μηνα μετά τη νόσηση;
Last edited: