ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
δε διάβασα το από, μόνο το καλύτερο δύκτιο
mea grande culpa
mea grande culpa
Και στο εξωτερικό και σε ελληνικό νησί το βλέπω να γίνεται να μετακινηθείς με τη συγκοινωνία, καθόλου αυτονόητο. Εκτός από μένα που δεν οδηγώ, είναι αρκετοί αυτοί που το επιλέγουν.Όταν πάμε σε ένα ελληνικό νησί πιστεύω ότι για όλους είναι αυτονόητο ότι είτε πάμε με το δικό μας μεταφορικό μέσο είτε νοικιάζουμε. Στο εξωτερικό δεν το βλέπω να γίνετε.
Όπου υπάρχει μετρό ο μόνος λόγος να νοικιάσεις είναι άμα το θες απο και προς το αεροδρόμιο. Σε πόλεις όπως Βερολίνο, Μόναχο, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Βιέννη, Κοπεγχαγη, Λονδίνο κλπ η ενοικίαση είναι ένα αχρείαστα εξοδο αν έχεις σκοπό να επισκεφθείς μόνο την πόλη... Φανταζομαι κι η Βαρκελωνη μια απο τα ιδια ειναι . Άλλωστε πέρα απο τα έξοδα ενοικίασης, πληρώνεις βενζίνη, παρκομετρα κλπ κι έχεις και το άγχος του πάρκινγκ.GIANA said:Επειδή σχεδιάζω και εγώ ένα ταξιδάκι την άνοιξη στην Βαρκελώνη, θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία. Τι παίζετε με την ενοικίαση μότο εκεί? Ακούω από όλους να ψάχνουν για ξενοδοχεία κοντά σε στάσεις μετρό να λένε ότι θέλει πολύ περπάτημα και άλλα τέτοια. Όταν πάμε σε ένα ελληνικό νησί πιστεύω ότι για όλους είναι αυτονόητο ότι είτε πάμε με το δικό μας μεταφορικό μέσο είτε νοικιάζουμε. Στο εξωτερικό δεν το βλέπω να γίνετε. Μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει.:roll:
παιδια να ρωτησω κατι γενικα η βαρκελωνη ειναι σαν πολη ωραια;;απο τιμες φαγητου και γενικα πως ειναι και ποια ειναι η καλυτερη περιο χη για να μεινουμε σε θεμα υσηχιας; γυριζετε σχετικα ευκολα..διαβασα τις ιστοριες και οι αποψεις ειναι διαφορες αλλοι λενε ωραια αλλη δεν τους πολυ αρεσε...εχω μπερδευτει...
Είσαι Θεά... τίποτε άλλο... χαχα......βρε τους καρχαριες χαχαχα οι καημενοι..εγω θελω πολυ να παω θα δειξειι..ποσες μερες μεινατε και τα ειδες ολα αποτι βλεπω..εγω ειδη παρει τα τοπ 10 και ταχω μαθει ολα απλα δεν ξερω τι παιζει με αποστασεις και μετρο και να σου πω την αληθεια φοβαμαι μη χαθω χαχα γιατι και με ταγγλικα δεν τα παω και πολυ καλα ουτε εγω ουτε ο αντραααςςς χαχα θα γελασουμεεε !!! απο τιμες τι παιζει στα μουσεια εκλησιες κτλ.;; και κατι αλλο..σεπριξααα!! χαχα το ξενοδοχειο και εισητηρια αεροπορεια τα κανονησες με πρακτορειο η μονοι σας;;